1xBet – Cele Mai Bune Bonusuri pentru Pariuri Sportive

1xbet bonus

Fie că sunteți la început de drum în ceea ce privește pariurile online sau deja aveți ani buni de când vă bucurați de câștiguri și experiențte extraordinare, un bonus de calitate vă poate schimba total experiența de pariere. În special bonusul de bun venit, dar și celelalte bonusuri oferite de o casă de pariuri ar trebui să fie printre primele lucruri pe care le verificați atunci când luați în considerare să vă înregistrați un cont nou. În continuare, vă vom prezenta casa de pariuri cu cele mai bune bonusuri din industrie, 1xBet.

1xbet Bonus de Bun Venit

Pentru că primele impresii contează foarte mult și în lumea pariurilor online, 1xBet a pregătit un bonus de bun venit excepțional prin care oferă jucătorilor noi posibilitatea de a își dubla balanța și de a plasa pariuri mai mari pentru câștiguri pe măsură. Primul depozit la 1xBet vă aduce un bonus de 100% până la €100 pentru a vă dubla miza și, implicit, câștigurile.

În timp ce multe case de pariuri au condiții de rulare foarte restrictive, la 1xBet trebuie să rulați bonusul o singură dată la cote de cel puțin 1.4. Acestea sunt singurele condiții de care trebuie să țineți cont pentru a vă bucura la maxim de bonusul primit. De asemenea, în timp ce multe case de pariuri au un depozit minim de €10 sau chiar €20, 1xBet este bucuros să accepte ți jucătorii ocazionali, cu un depozit minim de doar €1 care se califică pentru bonusul de bun venit.

1xbet Vinerea Norocoasă

Dacă bonusul de bun venit v-a adus câștiguri frumoase și v-a plăcut foarte mult să jucați cu o sumă dublă față de cea depusă, 1xBet are vă aduce și mai multe motive de bucurie. Din nou, făcând notă discordantă cu celelalte case de pariuri online care nu mai oferă un bonus asemănător celui de bun venit niciodată, 1xBet acrodă jucătorilor săi posibilitatea de a se bucura de bonusul de 100% până la €100 din nou. În fiecare vineri, puteți să beneficiați iarăși de balanța dublă luând bonusul Vinerea Norocoasă.

1xbet Miercurea 2X

Credeți că a treia oară este cu noroc? Nu este nevoie să spuneți mai mult! Bonusul extraordinar de 100% până la €100 devine disponibil ÎNCĂ o dată miercurea, jucătorilor ce au participat la promoția Vinerea Norocoasă. Da, ați citit bine, 100% până la €100 pentru a treia oara este disponibil în fiecare miercuri dacă ați luat parte și în promoția Vinerea Norocoasă. Este imposibil să nu câștigați sume impresionante cu aceste trei bonusuri de 100% ce nu numai că că dublează balanța dar și șansele de câștig. More: win-clic.com

Bonus Aniversar

Pentru că 1xBet este mai mult decât o casă de pariuri online, ci este o adevărată familie în care intrați atunci când vă creați un cont nou, nu vor rata niciodată o ocazie de a vă răsfăța cu un bonus. Și ce alt moment să fie mai bun pentru o răsplată decât ziua dumneavoastră de naștere? Puteți să fiți sigur că veți sărbători această zi importantă din viața dumneavoastră cu mare fast la 1xBet. De cele mai multe ori bonusul va fi deja în cont atunci când vă logați, iar în situația în care nu aveți acest bonus, este suficient să contactați echipa de suport pentru a îl cere.

1xbet Cashback VIP

Pentru că 1xBet adoră să își răsplătească jucătorii cu activitate susținută și cei care dau dovadă de loialitate, au pus la punct un sistem 1xBet VIP prin care puteți primi bonus cashback precum și multe alte beneficii. Acest sistem este construit sub forma diferitelor niveluri și cu cât sunteți mai activ, cu atât primiți mai multe recompense și beneficii mai mari. Un account manager dedicat, invitații la diferite competiții precum și bonusuri mai bune, toate sunt pe lista beneficiilor la care vă puteți aștepta.

Pe lângă toate aceste bonusuri ce vă asigură o balanță mai mare și șanse mai mari de câștig, 1xBet pregătește diferite concursuri și loterii cu premii reale. Puteți câștiga mașini de lux, telefoane de ultimă generație sau televizoare 4K numai participând la aceste campanii. Pentru a vă asigura că nu ratați nicio ocazie de a primi un premiu, abonați-vă la email-urile trimise de 1xBet și profitați de fiecare bonus!

 

Mai multe știri