22bet Franta FAQ

22bet Franta FAQ 

Cum ma inregistrez pe 22bet Franta? 

Este foarte usor sa creati un nou cont pe 22bet Franta.   

  • Pentru a plasa pariurile la 22bet, trebuie sa inregistrati mai intai un cont nou. Va puteti inscrie completand formularul de inregistrare de jucator. Este foarte important sa ne furnizati informatii personale corecte, astfel incat sa va putem oferi cele mai bune servicii de pariuri online. 
  • Conform reglementarilor care reglementeaza 22bet Frantatoti jucatorii trebuie sa furnizeze un ID valid (o imagine color a unui pasaport, a unei carti de identitate sau a permisului de conducere). Perioada de timp in care trebuie sa incarcati acest document va fi vizibila in contul dvs. 22bet Franta odata ce va conectati. 
  • Compania isi rezerva dreptul de a refuza clientii care furnizeaza informatii false, precum si de a le refuza plata oricaror castiguri si / sau cereri de retragere de bani. In orice moment, compania poate solicita informatii suplimentare de la orice utilizator. La cerere, utilizatorul este obligat sa furnizeze un document oficial pentru a-si dovedi identitatea, cum ar fi pasaportul, permisul de conducere sau cartea de identitate. 
  • Odata ce utilizatorul s-a inregistrat si a fost aprobat de catre 22bet Franta, li se va oferi un cont pentru a fi utilizat doar de persoana inregistrata. 

Cum plasez un Multibet pe 22bet Franta?  

Pentru a plasa un multibet, trebuie sa selectati mai intai cel putin doua rezultate diferite ale evenimentelor diferite. Acest lucru va activa fila Multibet din varianta dvs. de pariuri in coltul din dreapta sus al paginii. Acum puteti naviga folosind meniul „Categorii sportive” de pe pagina principala sau navigand pe pietele din „Pariuri populare” si „Pariuri de ultima ora”. Adaugati-va pariurile in pachetul de pariuri multibet facand clic pe cotele pe care doriti sa pariati. 

Pe masura ce adaugati pariuri in pachetul dvs. de pariuri, veti observa modificarea „Cotelor totale”. Dupa ce ati adaugat pariurile in pachetul de pariuri multibetputeti introduce suma de bani pe care doriti sa o pariati in selectia dvs., tastand suma in caseta „miza”. 

Puteti adauga pana la 30 de pariuri la Multibet. Daca adaugati mai multe pariuri la bilet, veti observa modificarea „Castigurilor potentiale” in functie de „Cotele totale”. Dupa ce introduceti toate pariurile, verificati daca sunteti multumit de selectia dvs., iar daca suntetifaceti clic pe „Confirmare”. 

Nota: Pentru a efectua pariuri trebuie sa fiti un utilizator inregistrat pe 22bet Franta.  

Cum imi urmez tranzactiile, pariurile curente si rezultatele?  

Ca utilizator inregistrat, puteti urmari toate tranzactiile, pariurile in joc si rezultatele in orice moment prin urmatoarele optiuni: 

  • tranzactii 
  • Istoria pariurilor 

Datele mele sunt sigure la 22bet Franta?  

22bet Franta va ia foarte in serios confidentialitatea si securitatea. Toate datele si informatiile personale sunt protejate de principalele caracteristici de securitate din industrie si de metodele de criptare. Accesati pagina Securitate si confidentialitate pentru a afla mai multe.  

Imi pot anula pariul?  

Nu. Odata ce un pariu a fost confirmat, acesta nu poate fi anulat. 

Mai multe știri