22bet Niger review

22Bet este o casă de pariuri online europeană care și-a făcut incursiunea pe piața nigeriană în anul 2007. 22bet Niger este o companie de pariuri de încredere, cu experiență și oferă o platformă excelentă, de încredere pentru toți jucătorii nigerieni cu piețe extraordinare si opțiuni de pariuri uimitoare, fiind astăzi una dintre cele mai importante site-uri de pariuri sportive online din Nigeria.

Cu o oferta de pariuri sportive internaționale, cote mari, piețe de pariuri uimitoare și un accent pe furnizarea unui număr imens de promoții, 22bet Niger este considerat unul dintre operatorii preferati ai pariorilor nigerieni.

22Bet Niger le permite jucătorilor să parieze pe sporturi comune, cum ar fi fotbalul, dar și pe sporturi care sunt rareori văzute în oferta altor site-uri de pariuri online, precum Hurling, Muay Thai, MMA și UFC.

Cotele oferite de 22Bet Niger sunt cu adevărat mari, 22Bet fiind unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri sportive online nu numai în Nigeria, ci si întreaga lume.

Info:

Site web: www.22bet.ng;

Licența: Anambra State Gaming Company LTD;

Asistență: chat live, e-mail către mai multe departamente, întrebări frecvente;

Suma maximă a bonusului: ₦ 50.000 pentru sport și ₦ 13.000 pentru pariuri la cazinou;

Bonus de bun venit: 100% până la ₦ 50.000 pariuri, cu conditia parierii sumei de 5 ori, cu cote de cel puțin 1.4.

Bonusul de bun venit la 22bet Niger

Ca majoritatea caselor de pariuri online din Nigeria, 22Bet Niger oferă un bonus de bun venit jucătorilor noi, insa acesta este foarte generos. Când vă înregistrați pentru un cont pe 22Bet Niger, prima depunere se va dubla, adica bonusul este de 100%, până la limita sumei de ₦ 50,00.

Puteți obține un bonus si mai mare la 22bet Niger dacă jucați la cazinoul online, unde depozitul inițial este egalat 100% de bonus, până la o limită de ₦ 130.000!

Există, de asemenea, alte recompense care sunt furnizate în mod regulat jucătorilor de pe platforma 22bet Niger, sub formă de pariuri gratuite, bonusuri și cashback.

Pentru a obține bonusul de bun venit pe 22Bet Niger, tot ce trebuie să faceți este să vă faceți un cont pe platforma 22Bet Niger și să faceți o depunere inițială. După aceea, sunteți pregatiti să câștigați la unul dintre cei mai buni operatori de pariuri online din Nigeria.

Platforma si oferta 22bet Niger

22Bet își ia în serios controlul calității și oferă clientilor sai o platformă modernă, care continuă să atragă jucători noi și, de asemenea, își păstrează jucătorii vechi. Există un număr mare de piețe de care vă puteți bucura când vine vorba de pariuri sportive la 22bet Niger, evenimente din întreaga lume. De asemenea, puteți urmări jocurile pe care pariați prin intermediul serviciului 22bet Niger de transmisie live, care este disponibil pe toate dispozitivele: PC, tableta sau mobil. In plus, la 22bet Niger puteti paria pe sporturi virtual sau experimenta jocuri superbe de cazino online.

Cu un site și o aplicație mobilă online ușor accesibila de pe Android și iOS, 22bet Niger poate fi accesat oriunde și oricând, astfel încât să puteți paria pe sporturile dumneavoastra preferate. Succes!

Mai multe știri