22bet Switzerland FAQ

22Bet Switzerland va împărtăși informațiile și detaliile mele personale cu oricine altcineva?

Toate detaliile personale și financiare sunt protejate de clauze de confidențialitate stricte și nu vor fi utilizate pentru nimic altceva decât pentru verificarea dreptului de proprietate asupra contului. Singura excepție de la acest deziderat este in cazul unui ordin judecătoresc, în ajutorul investigațiilor poliției, în cazul în care activitățile din cont pot încălca legile și reglementările privind fraudarea sau spălarea banilor.

Dacă îmi închid contul la 22Bet Switzerland ce se întâmplă cu informațiile și detaliile mele personale?

Confidențialitatea și securitatea tuturor detaliilor personale și financiare legate de conturile închise sau inactive rămân protejate sub aceleași măsuri de securitate ca toate celelalte conturi active, până când departamentul de conturi blochează și dezactivează contul din cauza inactivității. Toate datele cu caracter personal vor fi distruse după expirarea termenului legal necesar pentru păstrare.

Dacă mă răzgândesc după plasarea unui pariu, voi avea opțiuni alternative de pariere la 22Bet Switzerland? Adica pot face modificati la biletul meu actual de pariuri la 22Bet Switzerland?

Da, în foarte multe cazuri, 22Bet Switzerland oferă opțiunea de „cash out” la pachetul de pariuri în astfel de cazuri. Astfel, pariorii pot vinde înapoi companiei pachetul complet de pariere sau porțiuni ale acestuia înainte de terminarea evenimentului evenimentului. De asemenea, clientii 22Bet Switzerland pot utiliza funcția „Bet Slip Editing” pentru a înlocui, șterge sau adăuga evenimente pe biletul de pariuri. Atentie insa, toate caracteristicile de mai sus rămân supuse anumitor termeni și condiții, deci sfatul nostru este sa le parcurgeti pe indelete.

Cum pot incasa banii castigati la 22Bet Switzerland?

Serviciul de securitate al companiei 22Bet Switzerland s-a asigurat ca pariorii pot retrage fondurile prin aceeași metodă folosită si pentru tranzacția de depunere, iar aceasta lista este foarte bogata: carduri bancare, portofele electronice, sisteme de plăți electronice și multe altele de finanțare.

Dacă un meci sau un eveniment este abandonat, pariul meu este încă considerat valabil la 22Bet Switzerland?

Există numeroase termene și condiții în legătură cu diferitele motive de întrerupere sau de abandonare a unui eveniment, astfel ca pariorii 22Bet Switzerland sunt sfătuiți să se familiarizeze cu aceste termene și condiții specifice aplicabile fiecărui tip de eveniment. Ca si regula generala, daca un eveniment nu este finalizat, acesta va primi cota 1.

Nu am mai pus niciodată un pariu pe un eveniment sportiv la o casa de pariuri on-line. Ofera 22Bet Switzerland ajutor pentru a ma familiariza cu acest gen de activitate?

Da, 22Bet Switzerland va sta la dispozitie cu un amplu tutorial despre cum sa pariati on-line. Navigați pur și simplu la adresa https://22bet.com/en/information/howbet/ pentru a găsi un set complet de instrucțiuni despre cum puteți paria la 22Bet Switzerland.

Ce cine pot lua legatura la 22Bet Switzerland dacă cunosc o persoană care poate suferi de o lipsă de control asupra obiceiurilor de a juca la pariurile sportive?

În astfel de cazuri în care dumneavoastra sau cineva pe care îl cunoasteti poate avea o astfel de problemă, cel mai bine este sa apelati la centrul nostru de asistență 22Bet Switzerland, al carui personal prietenos, bine pregătit profesional este disponibil 24/7/365 cu ajutorul chat-ului live.

Mai multe știri