1xbet Rwanda Review

1Xbet este o companie de pariuri online relativ tânără, care a început să crească rapid de la infiintarea sa în anul 2007, cand a fost creată de o companie rusă ca si agentie de pariuri sportive, începand să funcționeze ca platformă de pariuri online din 2011. De la începutul operațiunilor sale de internet în 2011, 1xBet a început să se dezvolte cu rapiditate, depășind in prezent multe alte case de pariuri online, cu peste 400.000 de jucatori activi de pe tot mapamondul. Compania deține licențe emise de autoritățile din Curacao și Malta. Prin urmare, casa de pariuri este legitimă.

Cu cote și oferte de pariuri sportive foarte competitive, 1xbet Rwanda se detaseaza net fata de alte agentii de pariuri on-line care opereaza in aceasta tara. Pentru clientii sai, 1xbet Rwanda oferă streaming live de la foarte multe evenimente sportive, iar platforma este disponibila in 40 de limbi diferite, inclusiv engleza si franceza, pe care o folosesc locuitorii acestei tari. O alta caracteristica a 1xbet Rwanda, este  una dintre primele companii de pariuri online care acceptă bitcoins pentru depozite și plăți.

Cum sa te înregistrezi la 1xbet Rwanda

Sunt patru modalități prin care vă puteți înregistra la 1xbet Rwanda.

  • Înregistrarea cu un singur clic. În opțiunea de înregistrare cu un singur clic, trebuie doar să furnizați țara și moneda pe care o alegeți. Dacă alegeți această metodă, veți primi automat un nume de utilizator și o parolă. Trebuie doar ca ulterior să introduceți celelalte detalii în contul dumneavoastra.
  • Înregistrarea cu numărul de telefon. Pentru înregistrarea cu ajutorul numărului de telefon, trebuie doar să furnizați numărul dumneavoastra și moneda pe care o alegeți.
  • Înregistrarea prin e-mail. Pentru înregistrarea prin e-mail, trebuie doar să introduceți adresa de e-mail, țara de reședință, moneda dorită, numele complet și numărul de telefon. De asemenea, trebuie să setați o parolă pentru conectare.
  • Înregistrarea cu ajutorul unei rețele sociale. Pentru aceasta opțiune, există diverse site-uri web de rețele sociale la care vă puteți conecta contul. Doar alege unul și introduceți moneda, la alegere. În funcție de opțiunea pe care ați ales-o, vi se poate solicita să introduceți alte informații în contul dumneavoastra., cum ar fi un număr de telefon sau un e-mail.

Cum să va activati contul la 1xbet Rwanda

Dupa ce v-ati înregistrat cu un cont aici și ați adaugat adresa de e-mail la contul dumneavoastra, vi se va trimite un e-mail de confirmare care vă va oferi instrucțiuni despre cum să vă activați contul. Trebuie doar să urmați instrucțiunile furnizate în e-mail și contul dumneavoastra va fi activat.

Verificarea contului înainte de orice retragere la 1xbet Rwanda

Pentru a vă retrage banii, va trebui să furnizați câteva documente necesare pentru a vă verifica identitatea. În primul rând, va trebui să încărcați actul de identificare în contul dumneavoastra. Puteți încărca orice ID emis de guvern pentru a vă verifica contul. În continuare, trebuie să trimiteți și o dovadă legitimă a adresei dumneavoastra. Aceasta poate fi sub forma unui extras bancar sau a unei facturi de utilitate. Atentie, documentul trebuie să conțină un semn al sursei (un logo al companiei electrice sau un logo al băncii), numele dumneavoastra complet și adresa completă. După ce încărcați aceste documente va trebui să așteptați aprobarea. După ce documentele au fost aprobate, puteți începe să retrageți bani din cont.

Ce trebuie sa faceti dacă v-ati pierdut parola la 1xbet Rwanda

Dacă ați pierdut parola sau ați uitat unele detalii ale contului dumneavoastra, atunci puteți utiliza funcția de recuperare a detaliilor de autentificare ale contului dumneavoastra. Când faceți clic pe opțiunea „Am uitat parola, va apărea o fereastră care conține un formular care vă va ajuta să vă recuperați detaliile de conectare. Aveți două moduri de a vă recupera contul. Primul este prin e-mail. Pentru a vă recupera detaliile prin e-mail, pur și simplu introduceți adresa de e-mail și confirmați că nu sunteți un robot. După acest lucru, un e-mail vă va fi trimis cu instrucțiuni despre modul de recuperare a detaliilor de conectare. A doua opțiune ar fi prin mesageria text. Pur și simplu introduceți numărul dumneavoastra de telefon și confirmați că nu sunteți un robot. După aceea, un mesaj vă va fi trimis cu instrucțiunile despre recuperarea contului.

Platforma 1xbet Rwanda

În ceea ce privește aspectul estetic al site-ului, acesta are un design simplu, dar placut ochiului. Spre deosebire de alte site-uri de agentii de pariuri online, acesta nu are culori strălucitoare. De fapt, este colorat într-un albastru destul de liniștitor pentru ochi și nu prea dificil pentru a-l privi. În ceea ce privește funcționalitatea, este, de asemenea, un site foarte bun, deoarece este ușor de navigat. Puteți identifica cu ușurință ceea ce cautati pe site.

Bara de navigare din partea de sus ca un meniu derulant al fiecărei tip de activitate de pariere, astfel încât vă va fi ușor să cunoașteți detaliile. Toate sporturile pe care poți paria sunt pe partea stângă, astfel încât să poți face clic pe ele rapid. Rezultatele și progresul meciurilor recente și a celor populare pot fi găsite la mijloc. Butoanele de conectare și înregistrare se află în partea superioară a site-ului, iar celelalte informații pot fi găsite în partea de jos.

Pariurile sportive la 1xbet Rwanda

1xbet Rwanda are extrem de multe sporturi pe care poti paria. Unele dintre cele mai populare ar fi fotbalul, fotbalul american, boxul, Formula 1, cursa de cai, cursele de motociclete, rugby, baseball, eSports, golf etc. Alte piețe sportive pe care 1xbet le include in oferta sunt jocurile de atletism, crossfit, arte marțiale mixte, futsal, șah, netball, biliard, surf, squash, schi, polo și chiar jocuri de loterie.

În ceea ce privește cotele la 1xbet Rwanda ( similar cu Unibet  ), acestea sunt unele foarte mari. De fapt, cotele acestei platforme de pariuri pot fi comparate cu cele mai importante companii de case de pariuri. În ceea ce privește limitele sumelor de pariere, acestea sunt medii, deoarece cotele sunt mari. Cu alte cuvinte, nu vei putea plasa pariuri cu sume exorbitante, dar pentru marea majoritate a pariorilor din Rwanda acest lucru nu este un impediment.

Mai multe știri