Reglementarea pariurilor sportive ar putea crește afacerile din acest sector

Măsura provizorie (MP) recent publicată care reglementează pariurile sportive în Brazilia nu va servi doar la limitarea posibilelor fraude sau la creșterea impozitării sectorului, care va fi acum de 18% din așa-numitul Gross Gaming Renevue (GGR) – venitul din evenimente după plata premiilor către clienții companiilor și impozitul pe venitul pe premiu. Segmentul s-ar putea extinde și mai mult în țara noastră, potrivit unor experți.
Existența unor reguli mai clare, care demonstrează dorința guvernului de a oferi mai multă rigoare în operațiuni, va oferi mai multă liniște și siguranță atât celor care încă se gândesc să deschidă un cont la una dintre sutele de companii, cât și caselor însele. Din acest segment.

Reglementările au avut nevoie de aproape cinci ani pentru a intra în vigoare, după ce Congresul Național a legalizat această activitate în decembrie 2018. Companii internaționale precum Bet 365 și 22bet, de exemplu, au sisteme avansate de securitate în mediul virtual pentru a preveni fraudele. În țara noastră, însă, un scandal recent de trucare de meciuri în care au fost implicați sportivi profesioniști, investigat de Operațiunea “Maximum Penalty”, a forțat guvernul să publice MP.
Oricât de mult s-ar strădui cele mai respectate companii, cu o calitate dovedită în operațiunile lor, să ofere tot ce e mai bun utilizatorilor lor, există întotdeauna riscul ca sportivii și cluburile să încerce să manipuleze rezultatele. De aceea, prin stabilirea unor reguli clare, guvernul îi ajută și pe cei care operează serios pe piața braziliană.
Universul brazilienilor care plasează deja pariuri online, de cele mai multe ori cu ajutorul unui simplu telefon mobil, a crescut foarte mult în ultimii cinci ani. Site-urile celor mai mari companii străine au fost traduse integral în limba portugheză și nimeni nu trebuie să se simtă pierdut în mediul virtual, deoarece casele de pariuri dispun de servicii de asistență pentru clienții lor, care pot pune întrebări prin intermediul chat-urilor virtuale sau prin e-mail, printre alte opțiuni de dialog.

Pe lângă posibilitatea de a paria pe meciurile de fotbal sau pe cine va câștiga un turneu în țara dumneavoastră sau în străinătate, puteți alege și alte sporturi, cum ar fi voleiul, cursele de cai, cursele de mașini, hocheiul și sporturi mai puțin cunoscute, cum ar fi badmintonul. La bet365 există, de asemenea, evenimente legate de MMA și UFC, luptele și meciurile fiind transmise în direct și cu o calitate excelentă a streaming-ului.
Pentru cei care preferă jocurile de societate, cazinoul virtual de la 22bet este de cea mai bună calitate, simulând perfect ceea ce se întâmplă într-un cazinou live. Există mai multe opțiuni pentru poker și alte jocuri de cărți, precum și pentru sloturi și ruletă. Varietatea de divertisment și șansele de câștig sunt uluitoare. Există evenimente pentru toate gusturile la casele de pariuri internaționale!
Pentru a juca, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să nu aveți alte rude din propriul grup familial deja înregistrate la aceeași casă de pariuri. Dacă doriți să pariați prin intermediul smartphone-ului, de exemplu, va trebui să descărcați aplicația companiei, lucru pe care îl puteți face gratuit online.
Să pariezi online este ușor, distractiv și din ce în ce mai sigur. Merită să experimentați această emoție! More: miseria.com.br

Mai multe știri