22bet Franta si avantajele acestei platforme de pariuri sportive

22bet Franta si avantajele acestei platforme de pariuri sportive! 

 Casa de pariuri are o licenta Curacao si va va oferi o mare varietate de sporturi, precum si unele piete neobisnuite in sectiunea Pariuri speciale, care acopera politici, stiri mondiale si celebritati. 

22bet Franta ofera pariuri sportive, pariuri sportive live, sloturi, casino live si sporturi virtuale. Cu exceptia varietatii uriase de jocuri, sporturi si pieteputeti gasi cateva rezultate, rezultate live si statistici utile. 

O alta caracteristica foarte impresionanta este faptul ca site-ul este tradus in 60 de limbi.  

 Interfata 22bet Franta 

Interfata 22bet Franta este clara si usor de utilizat. Pe pagina principala sunt enumerate toate sporturile pe care puteti paria. Veti vedea, de asemenea, pariul dvs. in partea dreapta. In stanga veti vedea campionate de top si meciuri de top, care includ cele mai populare evenimente din zi. 

Inregistrarea este foarte usoara si va va lua doar cateva minute. Trebuie sa introduceti adresa de e-mail, numele, numarul de telefon si tara si valuta pe care sunteti gata sa o utilizati. 

 Sporturi, piete si cote 

 Dupa cum am mentionat deja cu 22bet Frantaveti gasi o mare varietate de sporturi. Veti gasi, cu siguranta, toate sporturile populare precum fotbal, tenis, baschet, hochei, etc., precum si multe piete pe care nu le veti gasi la majoritatea caselor de pariuri, cum ar fi biliard, cursa de cai si multe alte jocuri . In total puteti gasi peste 1000 de evenimente in fiecare zi. 

Pietele pe care le veti gasi sunt, de asemenea, foarte impresionante. Daca sunteti in cautarea unei game foarte larga de pariuri de toate tipurile, 22bet Franta este alegerea ideala pentru dvs.! 

Varietatea evenimentelor live pe care sa pariezi este, de asemenea, foarte mare. Accesati sectiunea live si puteti paria pe fotbal, tenis, baschet, hochei pe gheata, baseball si multe altele. Retinetitotusi, ca in prezent nu este disponibila transmisia in direct a evenimentelor. 

Sansele pe care le veti gasi sunt competitive pentru majoritatea caselor de pariuri europene. In ceea ce priveste stilul, aveti optiunea de a alege intre cote zecimale. 

 22bet Franta pe mobil 

 Site-ul este complet adaptat pe ecranul mobil. Puteti accesa toate sporturile, pietele si functiile de pe dispozitivul dvs. mobil. Amintiti-va, totusi, ca pe paginile mobile poate dura cu cateva secunde mai mult pentru a se incarca pagina fata de computer. 

Casa de pariuri a lansat si o aplicatie mobila. Nu este o versiune a site-ului si nu poti paria prin aceasta – este informativa. Veti gasi stiri despre sport si podcast-uri pe ea. Asadar, daca sunteti interesat sa obtineti mai multe informatii despre echipele dvs. preferate si sporturile preferate, puteti gasi  aceasta aplicatie foarte utila. 

 In prezent, daca aveti nevoie de asistenta din partea site-ului 22bet Frantaveti putea sa va adresati echipei folosind e-mailul si chatul live. 22bet Franta au o echipa foarte bine pregatita pentru a va raspunde la toate nelamuririle pe care le avetiPuteti sa cereti ajutorul celor de la 22bet Franta in orice moment din zi si din noapte deoarece sunt activi 24 de ore.  

Mai multe știri