Fezbet

Bonus

100 EUR

SOLICITAȚI ACUM
Înregistrare Înregistrare

Fezbet este o platforma de pariuri online, care ofera servicii de cazinou online pe langa pariuri.

Fezbet este un nou venit pe piata si isi ofera serviciile din 2020. Fezbet si-a obtinut licenta de jocuri de noroc din statul insular Curacao si este membru al retelei certificate de birouri de jocuri de noroc detinute de Araxio Development NV, o familie care include si Rabona, Librabet, Nomini, Wazamba si multi altii. Ofera optiunea de a paria pe evenimente sportive prin plasarea de pariuri inainte de meci sau pariuri live. Puteti paria pe toate sporturile cunoscute, iar Fezbet ofera mii de oportunitati de pariere. De asemenea, puteti paria pe sporturi virtuale – pariand pe meciuri sportive virtuale, rezultatele care sunt simulate aleatoriu. Sa ne uitam la cateva informatii importante despre aceasta companie.

Inregistrarea pe Fezbet

Inregistrarea este foarte rapida si confortabila si dureaza cel mult cateva minute. Numai persoanele care au peste 18 ani se pot inregistra la Fezbet. Trebuie sa furnizati urmatoarele date: adresa de e-mail, nume, prenume, adresa de domiciliu, nationalitate, alegeti o moneda preferata si furnizati data nasterii. Trebuie sa incarcati o fotografie a documentului dvs. de identitate in termen de 10 zile de la inregistrare, iar angajatii Fezbet va vor autentifica si verifica contul.

Cum poti face o depunere in contul tau cu Fezbet?

Puteti retrage sau depune bani cu Fezbet folosind carduri de plata Visa sau Mastercard, prin transfer bancar, portofel pe internet sau folosind o criptomoneda precum Bitcoin, Ethereum, Ripple sau Litecoin. Aplicatia accepta si utilizarea cardului paysafe.

Cazinou Fezbet

Fezbet are peste 5.000 de jocuri de la 49 de furnizori de software si ofera aparate de slot, jocuri de carti, jocuri de masa sau jocuri cu un croupier live online. De asemenea, puteti juca jocuri cunoscute si populare precum Ruleta sau Poker.

Doar pe web

Fezbet nu ofera momentan optiunea de a va gestiona contul printr-o aplicatie mobila, asa ca trebuie sa utilizati un browser web.

Bonus Fezbet pentru clienti noi

La fel ca multe alte companii de pariuri, Fezbet ofera si avantaje clientilor sai nou inregistrati.

Clientii care depun fonduri in contul lor se pot astepta la un bonus echivalent cu prima lor depunere, pana la o valoare maxima de 100 EUR. Limita bonusului pentru jucatorii din Finlanda, Norvegia, Elvetia si Austria este crescuta la 200 EUR. Suma minima pentru recunoasterea bonusului este de 20 de euro. Dar Fezbet se gandeste si la utilizatorii sai activi si ofera o gama larga de programe bonus si oferte de cashback.

Versiuni lingvistice Fezbet

Fezbet este disponibil in urmatoarele versiuni lingvistice: germana, engleza, italiana, rusa, spaniola, finlandeza, maghiara, norvegiana, poloneza si portugheza.

Suport Fezbet

Puteti contacta asistenta Fezbet prin formularul de contact, prin e-mail sau prin retelele sociale. Compania nu ofera suport telefonic din pacate.

Este Fezbet de incredere?

Fezbet este o companie noua cu sediul social in Curacao, care poate nu pare foarte demna de incredere, dar compania nu a suferit niciun scandal anterior sau problema majora. Intregul site web pare demn de incredere si are jucatori activi. Faptul ca este membru al retelei de birouri de jocuri de noroc Araxio Development N.V. ii sporeste increderea, asa ca nu ar trebui sa existe motive de ingrijorare.

Puncte forte si puncte slabe Fezbet

Puncte tari: Un bonus de bun venit interesant pentru jucatorii noi, o selectie larga de tipuri de pariuri, cazinou online cu o gama larga de jocuri, o interfata web placuta, usor de utilizat, retragere rapida din si depozite in conturi, accepta criptomonede. Cote bune in comparatie cu concurenta.

Puncte slabe: Nu are suport telefonic, o gama mai mica de limbi si nu are o istorie lunga. Taxa de 5 EUR daca nu va conectati la contul dvs. mai mult de sase luni.

Concluzie despre Fezbet

In general, Fezbet este o companie de pariuri mai putin cunoscuta, dar cu siguranta ar putea fi cotata una dintre cele mai bune de pe piata, mai ales pentru ca ofera cote bune, are o interfata web bine executata si ofera un bonus interesant.