Betwinner Tunisia FAQ

Betwinner Tunisia FAQ 

 

Betwinner Tunisia este un site sigur? 

 

Betwinner este proprietarul unei licente de pariere valabile emise de Guvernul Curacao (Curaçao eGaming nr. 8048 / JAZ2016-083), detine, de asemenea, sisteme de securitate ridicate pentru a proteja tranzactiile si confidentialitatea dvs., respectand legile stricte impotriva spalarii banilor. 

 

Este legal sa pariezi pe Betwinner Tunisia? 

 

Desi Betwinner Tunisia poate sa nu aiba o licenta dedicata in tara dvs. (detine deja o licenta internationala) este complet legal sa detineti un cont si sa pariati pe Betwinner.com. 

 

Ce documente sunt necesare? 

 

Nu sunt necesare documente atunci când vă înregistrați sau faceți o depunere. Dacă nu completați informațiile contului dvs., vi se poate solicita o copie a pașaportului, a cărții de identitate sau a permisului de conducere atunci când doriți să vă retrageți fondurile. 

 

Cum se desfasoara tranzactiile? 

 

Toate depunerile si retragerile sunt automate si instantanee. Asta inseamna ca nu trebuie sa asteptati niciun operator care sa autorizeze retragerea banilor, deoarece totul este gestionat automat de sistemul lor. 

 

Pot folosi cryptocurrency? 

 

Iti poti finanta contul prin intermediul criptocurrency, dar nu poti paria in aceasta moneda. 

 

Betwinner ofera aplicatia gratuit pe mobil? 

 

Aplicatia Betwinner Tunisia permite jucatorilor sa isi plaseze cu usurinta pariurile pe dispozitivele iOS si Android. De asemenea, nu trebuie sa va faceti griji daca betwinner.com nu este accesibil in tara dvs., deoarece prin aceasta aplicatie nu aveti probleme de acces, aplicatia Betwinner Tunisia (descarcare gratuita pe www.betwinnerapps.com) functioneaza chiar si in cazul cenzurii de catre guvernul din tara dumneavoastra.  

 

Cum poti retrage bani din contul tau de pariuri? 

 

Unele dintre cele mai populare metode de retragere includ Skrill, Mastercard, Visa, Maestro, transferuri bancare, AstroPay, Paysafecard, Yandex.Money, Boku, portofel Qiwi, Ecopayz, EPS, Entropay, Payeer, Euteller, EU SEPA, Jeton, Perfect Money, WebMoney, Union Pay si PayPal. Exista alte mici optiuni de plata localizate pentru anumite tari. Unele dintre aceste optiuni de plata nu sunt disponibile in mai multe tari. 

Suma minima pe care o puteti retrage din cont este de 1,5 euro. In prezent, nu exista o limita superioara. Retragerea intervalelor de timp difera de la o metoda la alta. Daca utilizati portofele electronice, veti primi numerar in aproximativ una pana la doua ore. Retragerile prin carduri de debit si de credit dureaza trei zile. Daca alegeti transferuri bancare, trebuie sa va luati numerar pana la 24 de ore. Retragerile Crypto sunt instantanee. Perioada de retragere este de o zi. Majoritatea metodelor sunt gratuite, dar altele percep pana la 5% din valoarea retragerii. 

 

Numarul maxim de evenimente in biletul de pariu? 

 

Puteti paria pana la 50 de evenimente pe un bilet. 

 

Care este limita maxima castigatoare? 

 

Toate jocurile enumerate sunt supuse unei plati maxime (insemnand suma totala castigata) de 100.000 € sau moneda echivalenta pentru orice client pe orice bilet de pariuri unic.  

Mai multe știri