Pariurile virtuale ar trebui privite ca un hobby potențial profitabil

Pariurile pe internet pot fi o sursă interesantă de venit pentru brazilieni, atâta timp cât aceștia au o strategie bine definită pentru pariurile lor online și sunt familiarizați cu modul în care își vor face depozitele. Veteranii sfătuiesc, înainte de toate, ca totul să fie privit ca un hobby distractiv și potențial lucrativ, niciodată ca singura “supapă de scăpare” pentru problemele financiare.
Segmentul așa-numitelor case de pariuri se numără printre cele care au înregistrat cea mai rapidă creștere pe piața braziliană în ultima perioadă. De fapt, țara se numără printre cele mai profitabile pentru așa-numitele “pariuri”, mii de persoane plasându-și ofertele în fiecare zi pe internet, în prezent prin intermediul telefoanelor mobile. Potrivit celor mai recente date, pariurile făcute de brazilieni au crescut cu aproximativ 360% în cinci ani, de când această activitate a devenit legală, cu aprobarea Congresului Național și cu sancțiunea Executivului.
În Brazilia funcționează deja peste 200 de companii de pariuri, care își dispută favorurile noilor clienți. De la gigantul global Bet 365, lider mondial cu peste 20 de milioane de utilizatori pe toate continentele, până la micile pariuri create în țara noastră, varietatea este amețitoare.

Dacă aveți cel puțin 18 ani și alegeți o casă de pariuri unde nu aveți deja înregistrat un membru al familiei, oricine se poate înregistra și deschide un cont. În momentul înscrierii, compania cere câteva date personale de la cel interesat și ca acesta să indice forma de depunere preferată, care poate fi, de exemplu, cardul de credit, monedele electronice sau chiar popularul boleto bancário, care este foarte scump pentru brazilieni.
Societăți precum Bet 365, menționată anterior, oferă peste o mie de evenimente pe zi în cel puțin 30 de sporturi, unde clienții își pot plasa ofertele. Fotbalul nu este nici pe departe singurul sport pe care se poate paria, deși rămâne pe primul loc în ceea ce privește popularitatea.
Dacă în urmă cu doar trei ani doar 30% dintre pariori erau femei, cel mai recent sondaj arată că acest univers reprezintă acum 49% din toate ofertele de la casele de pariuri. Ca și în cazul fotbalului, și infirmând încă o dată machismul sau mai mult conservatorismul, pariurile sunt, de asemenea, o “chestie de femei”!
Pentru a paria folosind un smartphone, de exemplu, sau orice alt dispozitiv mobil, trebuie să descărcați aplicația casei de pariuri pe care o alegeți, lucru pe care îl puteți face gratuit pe internet. Aplicațiile de astăzi sunt foarte funcționale, de bun gust și ușor de navigat, chiar și pentru agenții de publicitate. Mai mult, marile companii internaționale din industria pariurilor și-au tradus deja aplicațiile în zeci de limbi, inclusiv în portugheză, ceea ce reprezintă un avantaj bun pentru clienții brazilieni.

O recomandare importantă este aceea de a nu supralicita, pentru a nu risca să deveniți dependenți. Cele mai serioase case de pariuri lucrează cu conceptul de “joc responsabil” și încearcă să se asocieze cu utilizatorii pentru a limita operațiunile zilnice. Ori de câte ori clientul depășește o anumită sumă, compania emite un avertisment că a depășit limita. Casa de pariuri recomandă, de asemenea, ca cel puțin o persoană din familia jucătorului să fie mereu la curent cu pariurile acestuia în rețea.
Există deja brazilieni care câștigă mai mult de 15.000 de reali prin pariuri sportive. Bătrânii dau câteva sfaturi: cunoașteți bine sportul pe care vreți să pariați, nu pariați sume mari pe un singur meci de fotbal, baschet sau alt sport, ci câte puțin pe mai multe evenimente și, mai ales, aveți răbdare și nu renunțați ușor. Toate acestea cu mult bun simț și spirit de observație. Casele de pariuri au ele însele secțiuni cu date despre performanțele echipelor și sportivilor din ultima perioadă. Astfel, oricine își poate califica pariul și are mai multe șanse de reușită.
Pe scurt, pariurile sportive online sunt o realitate din ce în ce mai mare în țara noastră și sunt aici pentru a rămâne. Să știi cum să folosești acest instrument pentru a te distra și poate câștiga câțiva dolari în plus este o artă care trebuie și poate fi învățată. More: mybb.com.br

Mai multe știri