1xBet Switzerland FAQ

Este 1Xbet Switzerland un site de pariuri de renume, serios pentru Elveția?

1XBet Switzerland este o companie relativ nouă în comparație cu majoritatea celorlalte site-uri de pariuri online. Cu toate acestea, 1XBet Switzerland si-a castigat rapid notorietatea si reputatia printre jucatorii elvetieni, dand dovada de fiecare data de seriozitate si profesionalism. Licentiati in jurisdicția de jocuri de noroc din Curacao, 1XBet are în prezent aproape jumătate de milion de utilizatori online și, in plus, numele lor este legat de sponsorizari importante, ca de exemplu parteneriatul din fotbal cu Seria A din Italia, dar si cu mai multe cluburi europene de fotbal de top, inclusiv FC Barcelona, Chelsea sau Liverpool. Cel mai important lucru este insa ca 1Xbet Switzerland servește jucători din Elveția, un fapt dems de luat în considerare, din moment ce atâtea site-uri de pariuri sportive s-au retras din aceasta tara.

1Xbet Switzerland are o bonus de bun venit pentru clienții noi?

Da, cu siguranta. La inregistrare, veți putea beneficia de un bonus de bun venit, aplicabil pentru clientii noi, disponibil până la 100 de euro sau moneda echivalenta, inclusiv franci elvețieni. Ca întotdeauna, anumite termenie și condițiile se aplică, asa ca cititi cu atentie instructiunile oferite de 1Xbet Switzerland pentru a intra in posesia acestuia.

Pot sa-mi fac cont in franci elvetieni la 1Xbet Switzerland?

1XBet sunt disponibile cele mai multe valute decât orice alta agentie de pariuri online pe care le-am studiat pana acum, deci la 1Xbet Switzerland puteti depune si retrage linistit franci elvețieni.

Ce metode bancare disponibile sunt 1Xbet Switzerland pentru a depune si retrage bani?

Completa gama numeroasa de valute pe care le suportă, 1XBet ofera, de asemenea poate cea mai largă gamă de metode de plată de pe piata, inclusiv o mare varietate de metode de plată regionale din întreaga lume. Cardurile de credit, transferurile bancare, Skrill, Neteller, EcoPayz sunt metode populare pentru 1Xbet Switzerland. 1Xbet Switzerland oferă, de asemenea, plăți prin intermediul mai multor criptomonede, inclusiv bitcoin.

In ce limbi pot paria la 1Xbet Switzerland?

1XBet are o gamă imensă de limbi. Aplicabil pentru 1Xbet Switzerland, puteți juca în germană, franceză, italiană sau engleză. Având în vedere numărul mare de imigranți din Elveția – Portugalia sau Turcia, poate fi util să rețineți că la 1Xbet Switzerland aveti disponibile pe sitesi limbile portugheză și turcă.

Cum sunt cotele oferite de 1XBet Switzerland in comparatie cu alte site-uri de pariuri sportive on-line?

1XBet Switzerland este un site foarte competitiv in ceea ce priveste cotele pentru cele mai populare ligi. Pentru ligile de fotbal de top, veți găsi cote mai mari decat la alte platforme de pariuri on-line. La fel pentru sporturile americane de top, acesta fiind inca un motiv oentru care tot mai multi elvetieni prefera aceasta casa de pariuri.

Mai multe știri