Varietatea ofertelor este un factor de diferențiere la marile case de pariuri

În sectorul din ce în ce mai competitiv al pariurilor online din Brazilia, mulți dintre cei care se gândesc să descarce aplicația unei case de pariuri și să înceapă să plaseze pariuri online au încă îndoieli cu privire la ce casă de pariuri să aleagă. La urma urmei, peste 200 de companii operează deja în țara noastră, inclusiv giganți globali și operatori naționali lansați recent.
De când activitatea a fost legalizată în Toscana, în decembrie 2018, cu aprobarea oficială a Congresului Național și sancțiunea consecventă a președintelui de atunci, Michel Temer, volumul pariurilor a crescut cu nu mai puțin de 360%, plasând Brazilia printre țările cu cea mai mare expansiune a acestei tranzacții din ce în ce mai populare.
Așadar, ce casă de pariuri ar trebui să alegeți în acest veritabil Babilon al pariurilor, fiecare dintre ele cu propriile apeluri televizate și promisiuni de câștiguri ușoare pentru clienții lor? Cei care sunt deja în domeniu au câteva sfaturi pentru a face alegerea corectă și, pe lângă divertismentul de calitate, utilizatorii au șanse mai mari de succes financiar.

Primul pas este de a cerceta pe internet de cât timp este o companie pe piață. Ideal ar fi să optezi pentru o casă internațională, cu certificate de licențiere în mai multe țări, ceea ce sporește credibilitatea casei de pariuri și oferă mai multă siguranță începătorilor, care se tem adesea să nu cadă în plasa unei escrocherii virtuale sau să nu primească sumele pe care le încasează în urma ofertelor câștigătoare.
Giganții globali, cum ar fi bet365 din Marea Britanie, de exemplu, operează de zeci de ani pe toate continentele și au licențe în locuri precum Marea Britanie, Malta, Gibraltar și altele, toate fiind foarte exigente când vine vorba de certificarea jocurilor de noroc. Aceste case de pariuri internaționale au, de asemenea, site-uri web traduse în mai multe limbi, inclusiv în portugheză, și personal vorbitor nativ pentru a ajuta clienții în sectorul de asistență. La întrebări se răspunde rapid și eficient prin intermediul chat-urilor virtuale 24 de ore din 24 sau prin e-mail.

Un alt diferențiator foarte important este numărul de evenimente oferite de o casă de pariuri. În unele cazuri – cum ar fi chiar bet 365 și altele – utilizatorul poate alege dintre peste o mie de evenimente zilnice în peste 30 de sporturi, ca să nu mai vorbim de jocurile de societate din cazinourile virtuale. Varietatea este impresionantă, iar satisfacția clienților este de obicei foarte mare.
Pe lângă faptul că pot paria pe meciuri de fotbal din diverse competiții naționale și internaționale, oamenii pot paria pe meciuri milionare din NBA, volei, curse de Formula 1 și – un sport foarte popular printre brazilieni – lupte UFC. Există, de asemenea, sporturi mai puțin cunoscute, cum ar fi badmintonul, bocce, jocuri pe calculator (e-games) și multe altele.
În ceea ce privește jocurile de cazinou, pokerul rămâne cel mai popular, iar unele personalități sportive din Brazilia, precum fostul jucător și actualul om de afaceri Ronaldo Nazário și starul echipei naționale braziliene Neymar, se numără printre cei mai mari fani. Cei care joacă în aceste cazinouri virtuale garantează că adrenalina este aceeași ca și în persoană, în locuri precum Las Vegas sau alte centre celebre din întreaga lume.
Este important ca începătorii, care își pot deschide un cont pe site-ul companiei, să fie la curent cu promoțiile oferite de casa de pariuri. Experții atrag atenția că cele mai mari companii oferă de obicei un așa-numit bonus de bun venit, care califică primul pariu prin dublarea sumei licitate până la un anumit plafon. Suma oferită, însă, variază în funcție de casa de pariuri. Evident, cel care oferă cea mai bună promoție ar trebui în general să fie favorizat atunci când se alege un operator. More: chicoterra.com

Companiile oferă, de asemenea, bonusuri speciale cu ocazia zilelor de naștere ale clienților și în zilele de vineri (weekend). De asemenea, ar trebui să fiți atenți la promoțiile surpriză pe care unele companii le organizează la anumite meciuri.
Multe dintre evenimentele disponibile pentru pariuri sunt incluse printre cele care vor fi transmise în direct. Cunoașterea calității transmisiunii (fermitatea imaginii, stabilitatea etc.) este un alt sfat bun din partea jucătorilor cu experiență.
Cu toate aceste sfaturi de la veterani și cu o bună cunoaștere a sportului pe care doriți să pariați, chiar și începătorii pot începe să obțină profit în scurt timp.

Mai multe știri