Depuneți Ușor și Jucați Fără Griji la 1xBet

1xbet payments

Fie că este prima dată când încercați pariuri sportive sau jocuri de cazino online sau puir și simplu doriți să jucați pe un site mai bun, ce vă oferă condiții avantajoase, este important să aveți în vedere un set de factori. De cele mai multe ori, lucrul cel mai inmportant pentru jucătorii de 1xbet cazino sau pariuri online este bonusul de bun venit. Ei bine, chiar dacă acest bonus este foarte important, pe lângă a beneficia de un bonus mare și avantajos, trebuie să vă concentrați și pe alți factori pentru a fi siguri că veți avea experiența mult dorită. Metodele de plată puse la dispoziție de site-ul unde jucați sunt, de asemenea, foarte importante în procesul de a găsi o casă de pariuri sau cazino online potrivit pentru gusturile dumneavoastră.

De Ce Este Importantă Alegerea Metodei Potrivite de Plată?

Deși la prima vedere nu pare un pas atât de important, metodele de plată pot influența destul de serios întreaga dumneavoastră experiență la o casă de pariuri sau cazino online. În primul rând, poate cel mai important aspect legat de plăți, este siguranța. A putea să depuneți în contul dumneavoastră cu o 1xbet metodă de plată pe care o cunoașteți și în care aveți încredere este un avantaj ce va face întregul proces mai ușor.

Un alt aspect, deloc de neglijat, are legătură cu timpul efectiv alocat procedurii de a depunde fonduri în contul dumneavoastră. Nimeni nu îsi dorește să piardă foarte mult timp încercând să facă un depozit. Este mai important să vă concentrați pe pariurile și jocurile de cazino decât să învățați pe loc cum funcționează o metodă de plată.

Al treilea aspect pe care ar trebui să îl luați în considerare atunci când vă gândiți la metodele de plată, este timpul în care tranzacția este procesată. Fie că vorbim despre depozite sau retrageri, viteza de procesare este esențială în a vă putea bucura din plin de jocurile și pariurile puse la dispoziție.

Cele Mai Bune Metode de Plată Disponibile la 1xBet

Așa cum ați observat deja dacă aveți un cont la 1xBet, atunci când vine vorba de metode de plată, nu este o altă companie care să ofere diversitatea și flexibilitatea disponibile aici. În continuare, vom analiza câteva dintre cele mai populare metode de plată în România, timpii de procesare, comisioanele ( dacă sunt ), precum și avantajele sau dezavantajele fiecăreia.

Visa / MasterCard

Plata online cu cardul este, fără îndoială, cea mai folosită metodă de plată în România. Deoarece foarte mulți români au un cont bancar și un card atașat acelui cont, această metodă de a depune este foarte populară. De asemenea, plata online cu cardul bancar se bucură de un nivel ridicat de încredere pentru că implică în mod direct banca și sistemele suplimentare de siguranță. Principalul avantaj al acestei metode de plată este chiar extinderea să pe teritoriul României iar singurul dezavantaj este că unele carduri MasterCard nu pot fi folosite pentru retrageri. Ca timpi de procesare, depozitele sunt instant iar retragerile pot dura până la 3 zile lucrătoare.

PaysafeCard

De la plata cu cardul, trecem la o metodă de plată total diferita. PaysafeCard este un voucher ce poate fi achiziționat fie de la anumiți comercianți sau de la punctele de vanzare Zebra Pay. În schimbul unei plăți cash, cei ce aleg Paysafe pentru a depune la 1xBet vor primi un voucher de diferite valori ce conține un cod de 10 cifre. Introducând aceste 10 cifre în interfața de depunere a 1xBet va rezulta în a face depozitul. Paysafe este preferat de unii jucători pentru faptul că nu necesită partajarea informațiilor sensibile cu casa de pariuri și pentru că pot fi cumpărate cu cash. Principalul dejavantaj al acestei metode este că poate fi folosită numai pentru a depune, retragerile sunt imposibile.

Skrill

Dacă până acum am vorbit despre plata cu cardul și plata prin voucher pre-plătit, este timpul să ne îndreptăm atenția către o metodă de plată ce este extrem de populară la nivel mondial, portofelul electronic. În plină creștere și pe teritoriul României, Skrill este unul dintre cele mai populare portofele electronice pentru jocurile de noroc online. Este prerferat de pariori deoarece oferă un cont separat de cel bancar, poate fi alimentat ușor și timpul petrecut pentru a depunde este foarte scurt. Nu există taxe atunci când depuneți sau retrageți cu Skrill și timpii de procesare sunt cei mai buni din întreaga ofertă de metode de plată. Depozitele sunt procesate instant iar retragerile pot ajunge înapoi în contul dumneavoastră de Skrill în câteva ore după ce retragerea a fost aprobată.

Crypto Monezi

Crypto monedele au pătruns din ce în ce mai mult în domeniul pariurilor sportive și jocurilor de cazino online deoarece oferă o alternativă extrem de sigură și anonimitate totală celor ce le folosesc. 1xBet este constant conectată cu cele mai noi tehnologii din lumea jocurilor de noroc și vă oferă posibilitatea de a depune și retrage folosind crypto monede. Bitcoin, Ethereum, Litecoin și alte 4 monede popular sunt la dispoziția dumneavoastră pentru o experiență completă.

Concluzii

1xBet vă oferă peste 200 de metode de plată diferite, deci ar fi fost imposibil să trecem prin fiecare și să nu dureze ore întregi ca dumneavoastră să citiți întregul articol. Ne-am concentrat atenția pe metodele de plată cele mai populare în România la ora actuala, iar dacă doriți să încercați și altceva precum Neteller, EcoPayz, Bitcoin, Ethereum, transfer bancar, și multe altele, este suficient să vizitați secțiunea de plăți a 1xBet.

 

Mai multe știri