1xBet Rwanda FAQ

Este 1xBet Rwanda o agentie de pariuri online de incredere?

Binenteles ca primul lucru pe care trebuie să-l aveți în vedere înainte de a vă înregistra la o casa de pariuri online este securitatea informațiilor personale și a banilor. Mulți pariori din Rwanda folosesc casa de pariuri online 1xBet Rwanda, deoarece site-ul este securizat cu cele mai noi protocoale de securitate de pe piață, cum ar fi Secure Socket Layer (SSL) pe 128 de biți, pentru a se asigura că hackerii nu pot ocoli pentru a fura date și bani clienților. În plus, toate activitățile de pe platforma 1xBet Rwanda sunt reglementate de compania Curacao eGaming. De asemenea, jocurile oferite la cazino de 1xBet Rwanda au fost testate de firme independente pentru a se asigura că software-ul Random Number Generator (RNG) este actualizat. De asemenea, 1xBet Rwanda ia măsurile de precauție necesare pentru combaterea spălării banilor, se asigura ca au acces la pariuri doar persoanele peste 18 ani si se asigura ca pariorii joaca responsabil la1xBet Rwanda.

Cum pot depune bani la 1xBet Rwanda?

Pentru a depune bani la 1xBet Rwanda procedati astfel:

Conectați-vă la contul dumneavoastra online online 1xBet Rwanda;

Faceți clic pe Opțiuni de plată;

Alegeti opțiunea de depunere și selectați-o;

Introduceți suma de depus la 1xBet Rwanda;

Confirmați tranzacția.

Opțiunile de depunere sunt numeroase: cardurile bancare Visa și Mastercard, portofele electronicele WebMoney, Skrill 1-Tap, ePay, Sticpay, Skrill, Perfect Money și Jeton Portofel, precum si alte modalitati preferante de pariorii din Rwanda – Cash On Delivery, Astropay, Ecobanq, Payeer, Neteller.

Criptomonedele pot fi folosite ca si moneda de plata si retragere la 1xBet Rwanda?

Întra-adevar, in afară de opțiunile tradiționale de plată, 1xBet Rwanda permite jucatorilor rwandezi să depună și să retragă fonduri în criptomonede. Acest mod modern de transfer și stocare a fondurilor a devenit comun nu numai în Rwanda, ci și în alte părți ale lumii. Unele dintre motivele pentru care criptomonedele sunt populare includ anonimatul, securitatea, eficiența, taxele mici, reducerea fraudei și tranzacțiile instantanee. Unele dintre criptomonedele disponibile la 1xBet Rwanda includ Bitcoin, Dogecoin, Ethereum, ZCash, Litecoin, Dash, Monero, Verge, Ripple și multe altele. Toate depozitele efectuate folosind criptomenodele la 1xBet Rwanda sunt instantanee, în timp ce cererile de retragere durează aproximativ 15 minute pentru a fi finalizate.

Cum pot retrage banii de la 1xBet Rwanda?

La fel ca in cazul depunerii si sa retrageti banii castigati la 1xBet Rwanda este extrem de usor. Următorii pași vă vor ajuta să vă retrageți banii din contul de pariuri online pe care il aveti la 1xBet Rwanda:

Autentificați-vă contul dumneavoastra 1xBet Rwanda;

Faceți clic pe retrage;

Alegeți opțiunea de retragere preferată;

Introduceți suma pe care doriți să o retrageți;

Confirmați și așteptați.

Vestea bună este că vă puteți retrage câștigurile de la 1xBet Rwanda folosind detaliile de plată pe care le-ați folosit la depunerea de fonduri în contul dumneavoastra 1xBet Rwanda. De asemenea, jucătorii rwandezi își pot retrage fondurile folosind opțiuni sigure și convenabile, cu mentiunea ca timpul și taxele vor varia în funcție de opțiunea selectată, astfel:

  • Carduri bancare: Visa și Mastercard (1 până la 7 zile lucrătoare);
  • Portofele electronice: (15 minute);
  • 1xBet Rwanda Cash (15 minute);
  • Sistemele de plată Neteller, Plătitor și Ecopayz (15 minute);
  • Internet Banking: Ecobanq (15 minute);
  • Carduri preplătite: card AstroPay (15 minute) etc.

Mai multe știri