De ce au atât de mult succes pariurile online în Brazilia?

Pariurile sportive din Brazilia au crescut atât de mult în ultimii ani, încât această țară poate fi acum clasată printre cele mai profitabile piețe pentru casele de pariuri internaționale. Numai în ultimii cinci ani, de exemplu, tranzacțiile efectuate de așa-numitele case de pariuri au crescut cu un incredibil 360%. Boom-ul a avut loc după ce Congresul Național a legalizat oficial această activitate în Toscana. Dar care sunt principalele motive ale acestui succes?
Cel puțin 200 de case de pariuri naționale și giganți globali precum britanicul Bet365, liderul segmentului pe planetă, se luptă deja pentru felii mai mari din piața braziliană. Potrivit oamenilor de afaceri din acest sector, există încă un mare potențial de creștere în Brazilia, iar odată cu reglementările propuse de actualul guvern, care vor oferi caselor de pariuri reguli mai clare și o mai mare credibilitate – după propria evaluare a operatorilor – volumul de afaceri s-ar putea chiar dubla în scurt timp.

Populația uriașă a Braziliei, de 214 milioane de locuitori, conform celor mai recente date din 2021, s-ar număra printre punctele pozitive în evaluarea companiilor, mai ales pentru că majoritatea brazilienilor iubesc sportul, în special fotbalul, susținându-și cu fanatism cluburile preferate și având unii jucători drept cei mai mari idoli ai lor.
Brazilianul mediu este deja bine obișnuit cu loteriile și cu încercarea, ori de câte ori este posibil, de a “juca” la sucursalele Caixa Econômica din întreaga țară. Acest fapt, potrivit caselor de pariuri, a predispus deja populația la sosirea caselor de pariuri. Potrivit celor mai recente cifre, volumul pariurilor plasate de jucători în țara noastră atinge deja 10 miliarde de reali pe an, iar această cifră s-ar putea chiar dubla pe termen foarte scurt.
Un alt element diferențial brazilian este creșterea numărului de telefoane mobile în rândul populației. Majoritatea pariurilor pe internet se fac acum cu ajutorul dispozitivelor mobile, cum ar fi smartphone-urile și altele. Tehnologia utilizată în aceste mici minuni ale lumii moderne este acum disponibilă chiar și pentru persoanele cu venituri mici, indiferent de vârstă, sex sau regiune.

Pentru a juca de pe un telefon mobil, tot ce trebuie să faceți este să descărcați gratuit aplicația casei de pariuri pe care o alegeți și să vă înregistrați furnizând câteva date personale și deschizând un cont dacă informațiile sunt corecte. Nimeni sub vârsta de 18 ani nu se poate înregistra la o casă de pariuri națională sau străină și orice încercare de a ascunde acest lucru va fi descoperită în curând.
În Brazilia există unele case de pariuri care câștigă mai mult de 15.000 de reali pe lună din activitățile lor online. Veteranii recomandă tuturor celor interesați să se aventureze în această lume fascinantă a divertismentului potențial profitabil să cunoască bine sportul pentru care intenționează să liciteze. În plus, veteranii sfătuiesc ca nimeni să nu considere casele de pariuri ca fiind principala sursă de venit, ci doar ca un hobby care ar putea chiar să aducă câțiva dolari în plus în fiecare lună și să contribuie la bugetul familiei.
La casele de pariuri precum Bet 365 și alte companii de top din lume, puteți folosi carduri de credit de mai multe pavilioane, diferite monede electronice și chiar popularul boleto bancário pentru a plasa pariurile online. Ori de câte ori este posibil, operatorul va plăti pariurile reușite folosind aceeași metodă aleasă pentru depuneri.
Pe lângă faptul că pot paria pe nenumărate meciuri de fotbal și pe numeroase competiții din Brazilia și din străinătate, utilizatorii marilor case de pariuri virtuale pot paria și pe sporturi atât de diverse precum baschetul și hocheiul pe gheață. Jucătorii mai tineri au la dispoziție o selecție generoasă de evenimente în așa-numitele e-games (jocuri pe calculator). Jocuri precum Fifa, Legend o Heros și altele au mii de fani în toată lumea, în competiții foarte competitive pe care se poate paria.
În concluzie, succesul pariurilor pe internet în rândul brazilienilor este o realitate care ar trebui să continue în anii următori. Varietatea oferită de companii este imensă, șansele de reușită sunt mereu prezente și adrenalina nu lipsește. Așadar, faceți pariurile, jocul este pe cale să înceapă! More: portaldoatleticano.com.br

Mai multe știri