Sporturile din Brazilia beneficiază de parteneriate cu casele de pariuri

Sportul brazilian, și în special fotbalul, a beneficiat din punct de vedere financiar de parteneriate tot mai frecvente cu casele de pariuri naționale și străine. Nu mai puțin de 90% dintre cluburile de top din țară – inclusiv cele patru serii de campionat organizate de CBF – au deja acorduri cu casele de pariuri.
Aceste acorduri nu se limitează la mărcile companiilor pe echipamentele sportive sau chiar la publicitatea pe stadioanele de fotbal, ci parteneriatele de tip master implică deja principalele cluburi din Brazilia, inclusiv din Paraná și din întreaga regiune sudică.

Reglementarea stabilită de guvernul federal printr-o măsură provizorie are avantajul de a oferi mai multă claritate și siguranță acestei activități, care a fost legalizată în țara noastră de la sfârșitul anului 2018, când legislația corespunzătoare a fost aprobată de Congresul Național și sancționată de președintele Republicii de atunci, Michel Temer.
Dacă este adevărat că companii internaționale precum Bet 365 (liderul mondial în acest sector) și 22bet au pus de mult timp frână riscurilor de fraudă în sistemele lor de pariuri virtuale, pe de altă parte, problemele legate de meciurile trucate în care erau implicați doar jucători de fotbal îi îngrijorează încă pe unii când vine vorba de pariuri.

Odată cu normele emise de Guvern, ceea ce era deja bun și sigur din partea caselor de pariuri va căpăta mult mai multă eficiență și liniște pentru clienți. Brazilia se află pe traseul companiilor de pariuri din întreaga lume, care investesc din ce în ce mai mult în țara noastră, deoarece are o populație uriașă, aproape toți pasionați de fotbal și de alte sporturi.
Să începi să pariezi Bet365 online, folosind un simplu telefon mobil, de exemplu, nu este deloc dificil, atâta timp cât ai vârsta legală și descarci de pe internet aplicația companiei preferate. Aplicațiile unor companii precum cele menționate mai sus sunt foarte ușor de navigat, chiar și pentru începători, totul fiind tradus în limba portugheză și cu servicii eficiente de asistență pentru clienți.
Unii atleți din alte sporturi, cum ar fi voleiul, atletismul sau baschetul, de exemplu, au și casele de pariuri ca sponsori ai carierei lor. Aceasta este o sursă de finanțare foarte interesantă într-o țară care adesea nu investește atât de mult pe cât ar trebui în pregătirea și întreținerea sportivilor săi.

Cu un simplu telefon mobil, puteți accesa un univers uriaș de opțiuni pentru plasarea pariurilor. Pe lângă posibilitatea de a paria pe rezultatele meciurilor, pe numărul de goluri sau de puncte și pe cine va fi campion la finalul unui turneu, clientul are opțiunea de a juca într-un cazinou virtual de cea mai bună calitate, cu o tehnologie foarte înaltă și cu o securitate foarte mare în operațiunile sale.
Atunci când pariați, o parte din câștigurile obținute la casa de pariuri vor fi cu siguranță în beneficiul clubului sau sportivului dumneavoastră preferat. Regulile mai clare și mai sigure sunt condiții foarte importante pentru creșterea credibilității în orice domeniu de activitate, iar acum acest lucru este disponibil și în Brazilia. Reglementarea este o situație în care toți câștigă. More: asomadetodosafetos.com

Mai multe știri