1xBet Tunisia FAQ

Este 1xBet Tunisia o casa de pariuri sigura si legala?

Cu toate ca 1xBet Tunisia are în continuare doar o licență Curacao, s-au dovedit a fi atat o casa de pariuri de încredere, cat si legala și legală. La urma urmei, au intrat pe multe piețe africane, precum cele din Nigeria și Kenya, unde își desfășoară activitatea legal.

Cum să deschideți un cont 1xBet Tunisia și să plasați un pariu?

Există 4 modalități de a deschide un cont nou la 1xBet Tunisia. Vă puteți înregistra folosind înregistrarea cu un singur clic, obtinand automat un nume de utilizator și o parolă, doar introducând țara dumneavoastra, moneda preferată și un cod promoțional, daca îl aveti. Alternativ, puteți utiliza telefonul pentru a va integistra și veți primi un cod de confirmare prin SMS. De asemenea, vă puteți înregistra prin e-mail, completând toate câmpurile necesare sau, a patra varianta, puteti opta pentru înregistrânrea printr-o rețea socială sau messenger. Pentru a plasa un pariu la 1xBet Tunisia, alegeți evenimentul sau evenimentele preferate și acestea vor fi afișate pe talonul dumneavoastra din partea dreaptă a ecranului. Apoi trebuie doar să introduceți suma pe care doriți să o pariați și să plasați pariul.

Cum îmi șterg contul la 1xBet Tunisia?

În cazul în care doriți să vă ștergeți contul, cel mai bun mod de a face acest lucru este contactând serviciul de asistență pentru clienți. Ei vor fi cei care vă vor ghida pentru aceasta procedură rapid și sigur.

Cum anulați un pariu la 1xBet Tunisia?

Nu este posibil să anulați un pariu, dar cel puțin puteți utiliza funcția “Bet Slip Sale” pentru a-l vinde. De fapt, aceasta este o caracteristica Cash out, doar ca are un alt nume. Acest serviciul este fi disponibil în „Contul meu – Istoricul pariurilor” sau în fila „Pariurile mele” de pe biletul de pariuri.

Cum sa-mi verific contul 1xBet Tunisia?

Pentru a vă verifica contul, va trebui să vă confirmați numărul de telefon. Astfel, veți putea accesa imediat contul dumneavoastra. În plus, ar trebui să introduceți toate informațiile obligatorii și apoi să finalizați procedura KYC, inainte să faceți prima retragere.

Cum să depun bani pe 1xBet Tunisia?

Există peste 140 de metode de plată disponibile pentru a vă alimenta contul, cum ar fi carduri, transferuri bancare, portofele electronice și criptomonede. Făcând un singur clic pe câmpul echivalent depunerii, veți putea vizualiza sistemele disponibile pe teritoriul dumneavoastra. Din păcate, plățile PayPal nu sunt disponibile.

Cum să retrag banii de la 1xBet Tunisia?

La fel ca la depunere, există o diversitate de metode de plată pentru retragerile dumneavoastra. Sunt oferite toate tipurile de carduri bancare, o mulțime de portofele electronice (cum ar fi Skrill, Qiwi, Jeton), criptomonede și transferuri bancare. Pentru a vedea care sunt disponibile in tara dumneavoastra, trebuie să dați clic pe câmpul „Sisteme de plată în regiunea dumneavoastra”. Retragerea minimă este de 1,5 euro sau suma echivalentă în orice altă monedă, iar retragerea maximă depinde de suma de bani existentă în contul umneavoastra de pariuri.

Cum pot rezolva o problemă in ceea ce priveste retragerea la 1xBet Tunisia?

În cazul în care veți întâmpina o problemă de retragere la 1xBet Tunisia, trebuie să verificați dacă ați furnizat documentele adecvate pentru procedura KYC, dacă este vorba despre prima retragere. În orice caz, dar mai ales dacă problema persistă, trebuie să contactați departamentul de asistență pentru clienți, iar agenții de ;a departamentul servicii clienti vă vor ajuta.

Ce ar trebui să fac în caz de probleme de depunere la 1xBet Tunisia?

În cazul în care vă confruntați cu probleme de depunere la 1xBet Tunisia, ar trebui să verificați mai întâi dacă metoda de plată aleasă este disponibilă pe teritoriul tarii dumneavoastra. Dacă nu este cazul și problema persista, cel mai bine este să contactați departamentul de asistență pentru clienții 1xBet Tunisia ,iar acestea vă vor ajuta să finalizați depunerea în cel mai scurt timp.

Mai multe știri