22bet Switzerland review

22Bet Switzerland a înființată în anul 2017, sub conducerea și proprietatea Marikit Holdings, o companie înregistrată în Cipru, care operează în baza unei licențe de jocuri on-line emise sub jurisdicția Autorității de licențiere electronică Curaçao. Securitatea este de cea mai buna calitate pentru standardele industriei, utilizand o criptare SSL de 128 biți, cu servere care protejează firewall-urile care conțin date personale.

Bonusul de bun venit la 22bet Switzerland

22Bet Switzerland a pus la dispoziția clientilor sai o ofertă fiabilă de bonusuri de bun venit 100%, in limita a 122 de euro. Astfel, elvetienii au un motiv temeinic să se înscrie la 22bet Switzerland ca si membri noi. Toți noii membri care se înregistrează la casa de pariuri 22bet Switzerland pentru prima dată se califică pentru acest bonus de bun venit. Noii clienti care doresc să se califice pentru aceast bonus generos trebuie să tranzacționeze primul depozit de minim 1 €, iar imediat după aceea, bonusul va fi automat creditat în contulul jucătorului.  Acest bonus oferă, de asemenea, o mare flexibilitate prin faptul că este valabil atât pentru a paria pe opțiunile de pariuri sportive, cât și cazino. Notă importantă, oferta trebuie să fie pariata în 7 zile sau mai puțin. În cazul în care folositi creditul bonus pentru pariuri sportive, acesta trebuie pariat de cinci ori în pariuri pe acumulatori cu cel puțin trei selecții care au cote de 1,40 sau mai mari. Iar dacă primiți bonusul de cazino care este până in 300 de euro, acesta trebuie pariat de 50 de ori.

Pariurile sportive live la 22bet Switzerland

Pariurile live sunt una dintre cele mai interesante opțiuni de pariere pentru clientii noi, mai ales pentru elvetieni, ale căror vieți sociale gravitează în jurul sportului. 22Bet Switzerland permite astfel clienților sai sa-si transforme hobby-ul lor preferat în ceva mai profitabil, punandu-le la dispozitie o oferta generoasa de pariuri live.

Unul dintre cele mai interesante aspecte ale pariurilor sportive în direct este capacitatea de a miza pe un anumit eveniment dupa ce acesta a început, pe măsură ce meciul se desfășoară sau chiar înainte de sfârșitul meciului.

Pentru pariorii live, există multe informații despre fiecare eveniment. Aceste informații includ statistici în direct și grafică în timp real. Cu aceste informatii, pariurile live la 22Bet Switzerland devin foarte confortabile și ușoare pentru fiecare jucător, iar acoperirea zilnică a opțiunilor de pariere la 22Bet Switzerland este de mai mult de o mie de evenimente.

În ciuda furnizării unui număr foarte mare de piețe de pariuri live și a acoperirii unei serii masive de opțiuni de pariere, 22Bet Switzerland nu are deocamdata o opțiune de live streaming, care sa permita pariorilor elvetieni să plaseze pariuri în timp ce urmăresc evenimente transmise în timp real în direct pe site. Cu toate acestea, statisticile oferite in timp real compenseaza totusi acest minus.

Funcția de Cash Out la 22bet Switzerland

Experimentatii pariori elvetieni se vor bucura de avantajul de a avea o opțiune de Cash Out care le permite să rămână complet în control in ceea ce priveste pariul lor pe tot parcursul evenimentului. Această opțiune permite pariorilor să-și vândă biletul de pariuri înapoi la casa de pariuri în întregime sau chiar în porții mai mici înainte de încheierea firească a unui meci sau a unui eveniment sportiv. Dacă este utilizat corect, permite pariorilor să ia decizii strategice ca să primească înapoi banii pe pariurile existente sau chiar să gestioneze riscul pariului, reducând la minimum dimensiunea pachetului investit.

Facilitatea este oferită pe o gamă largă de piețe sportive la 22bet Switzerland, insa nu acoperă chiar toate piețele. Opțiunea de cash-out este disponibila atat pentru pariurile pe acumulatori și pentru cele unice, cât și pentru pariurile live și pentru cele pre-meci.

Mai multe știri