22bet Togo FAQ

Se poate paria la 22bet Togo si de pe mobil?

Site-ul 22bet Togo este complet adaptat pentru dispozitivele mobile – telefoeane si tablete, de unde puteti accesa toata oferta si toate funcțiile ca si de pe desktop. In plus, 22bet Togo a lansat și o aplicație mobilă informativa. Atentie, aceasta nu este o versiune a platformei 22bet Togo și nu poți paria prin aceasta, ea este pur informativa. Ceva ce alte agentii de pariuri online nu au. Veți găsi aici știri din sport și podcast-uri. Așadar, dacă sunteți interesat să obțineți cat mai multe informații despre echipele și sporturile dumneavoastra preferate, aceasta aplicație este foarte utilă. Se numește „Aplicația mea 22 zilnică (My 22 Daily App)” și o puteti descărca din magazinele de aplicații.

Ce Bonusuri sunt oferite de 22bet Togo?

Bonusul de bun venit la 22bet Togo este de 100%. Facand prima depunere, obțineți un bonus de 100% (până la suma de 122 de euro sau echivamenta in alte monede) și 22 Bet points (puncte de pariuri) pentru pariurile sportive. Acest bonus va intra automat în contul dumneavoastra după ce faceți prima depunere. Un alt bonus pe care 22bet Tunisia il ofera se axeaza pe ziua de vineri („Friday reload sportsbook bonus”). Astfel, sunteti incurajat sa depuneti bani in cont vinerea, pentru a avea rulaj suficient sa pariati pentru evenimentele sportive din week-end. Astfel , facand o depunere veti obțineți un bonus de 40%, dar nu mai mult de 50 de dolari sau de euro, bani care vor intra automat in contul dumneavoastra. Aveti, de asemenea si Bonus pentru prima depunere la cazino. Acesta este, de asemenea, de 100%, in limita a 300 de euro. La fel ca si la pariurile sportive, veti primi și 22 de puncte de pariuri pentru cazino. Un alt bonus inedit care se ofera la Cazino se numeste „Cursa săptămânală 22bet” Astfel, jucand la orice slot de cazino la 22bet Togo vei obține puncte din pariurile tale. 1 euro valoreaza 100 puncte, iar la sfarsitul acestei curse saptamanale primii 30 de finaliști vor împărți un premiu de 3000 euro.

Cum functioneaza departamentul de asistență clienti la 22bet Togo?

Suportul pentru clienti oferit de 22bet Togo este foarte ușor de accesat. Cea mai rapidă opțiune este sa contactati un reprezentant 22bet Togo prin chat-ul live. Dacă doriți, puteți trimite întrebările si prin formularul de contact de pe site-ul web sau sa trimiteți un e-mail la adresa support@22bet.com – pentru problemele tehnice sau la adresa security@22bet.com – pentru probleme legate de securitate.

Mai multe știri