22bet Togo review

Varietatea masivă de piețe sportive disponibile și opțiunile de pariere fac din 22bet Togo una dintre cele mai importante case de pariuri din industria online. În plus, se adaugă atractivitatea pachetului său general, cele 50 de limbi ale site-ului 22bet (inclusiv franceza, limba oficiala in Togo), oferind o experienta de pariere superioara publicului togolez.

Cum să-ti deschizi un cont la 22bet Togo

Cei ce isi vor deschide un cont la 22Bet Togo vor fi multumiti de alegerea facuta, având în vedere marea varietate de opțiuni de pariere si divertisment online oferita 22Bet Togo, astfel incat nu vor experimenta niciodată momente plictisitoare. Iar inregistrarea pentru a-si deschide un cont nou se dovedește o sarcină rapidă, avand la dispozitie trei opțiuni convenabile pentru depunerea de noi cereri.

Pentru a începe procesul de înregistrare la 22bet Togo, candidații pot face clic pe butonul verde „Înregistrare”, situat în partea dreaptă sus a paginii de pornire. Acesta lansează o fereastră în care solicitanții pot alege să se înregistreze fie prin e-mail, fie cu ajutorul rețelelor sociale și al messenger-ului.

O opțiune simplă pentru a deschide un cont la 22bet Togo se numește Înregistrare scurtă (Short Registration). Este necesar să introduceți e-mail-ul și parola, precum și să alegeți moneda și țara de reședință. Există un câmp de cod promoțional, care nu este obligatoriu.

Opțiunea de înregistrare prin e-mail la 22bet Togo necesită selectarea dintr-un meniu derulant țara de reședință, regiunea și orașul de reședință al solicitantului, monedă preferată pentru finanțarea contului, alegerea și introducerea unei parole. Pe lângă transmiterea câtorva date personale, trebuie să introduceți numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice cod promoțional. Acest tip de înregistrare este cunoscut și sub denumirea de „Înregistrare completă”.

Procesul de înregistrare prin intermediul rețelelor sociale și al messenger-ului devine și mai simplu, solicitantul fiind obligat doar să aleagă profilul și moneda preferată a rețelei sociale pentru finanțarea contului. Toate celelalte detalii necesare vor fi colectate de la profilul rețelei sociale a solicitantului, o acțiune pentru care casa de pariuri 22bet Togo va avea nevoie de autorizarea solicitantului.

Pașii pentru activarea și verificarea profilului de utilizator la 22bet Togo

22Bet Togo își rezervă dreptul de a verifica orice cont nou deschis. Astfel, pentru a respecta legile, regulile și reglementările care reglementează unitățile de jocuri de noroc, departamentul de conturi 22bet Togo are nevoie din partea dumneavoastra de anumite detalii și documente pentru a identifica solicitantul drept deținătorul valid al contului și pentru a verifica vârsta, identitatea, precum și alte detalii private. Procesul de verificare protejează atât titularul contului împotriva furtului de identitate, precum și casa de pariuri împotriva incălcării oricăror legi de fraudă și spălare de bani, ceea ce poate duce la suspendarea sau pierderea licenței 22bet Togo de a opera.

Documentația necesară  de verificare a conturilor noi la 22bet Togo constă în următoarele:

  • carte de identitate, permis de conducere sau pașaport eliberat de autoritati;
  • partea din față a cardului de credit al solicitantului care afișează clar primele șase și ultimele patru cifre ale numărului de card de credit, restul poate fi completat;
  • factura de utilitati sau un extras bancar a cardului de credit care indică adresa rezidențială completă a solicitantului.

Atentie, toată documentația transmisă trebuie să reflecte conținutul acesteia într-o manieră clară și lizibilă, astfel incat sa se vada clar si marginile documentului. Documentația incorectă va duce la suspendarea sau blocarea contului până la verificarea acestuia cu succes.

Mai multe știri