1xBet – Peste 12 Ani de Experiență în Pariuri și Cazino Online!

1xbet history

Care este primul lucru pe care îl faceți atunci când vreți să vă înregistrați un cont nou la o casă de pariuri? În timp ce această întrebare poate avea răspunsuri multiple, în funcție de ce este cel mai important pentru dumneavoastră, răspunsul corect este “ Mă interesez despre istoricul și reputația casei respective de pariuri și ce servicii oferă”. Dacă ați ajuns să citiți acest articol, înseamnă că sunteți interesați să aflați același lucru și despre 1xBet și v-am pregătit un articol ce vă va detalia tot ce trebuie să știți înainte de a vă alătura acestei familii, pentru că 1xBet este mai mult decât o simplă casă de pariuri.

Începuturile 1xBet

La fel ca orice poveste de succes, 1xBet are începuturile sale. 2007 este anul în care drumul celor de la 1xBet către a deveni una dintre cele mai bune și mai cunoscute case de pariuri din lume, a început. Pentru că planul a fost încă de la bun început ca 1xBet să atingă culmile succesului, imediat de la lansare, aceștia au obținut o licență emisă de Curacao eGaming pentru a le permite să ofere serviciile în cât mai multe teritorii. Acest lucru a permis ca un număr foarte mare de jucători să poată să acceseze 1xBet și să testeze calitatea oferită. Așa cum se întâmplă de fiecare dată cu un produs de calitate, faima 1xBet s-a răspândit rapid și a făcut ca in 2019, aceștia să recunoscuți pe între globul ca una dintre cele mai bune case de pariuri.

Inovație Continuă

Strategia de dezvoltare a celor de la 1xBet s-a bazat întotdeauna pe inovație și servicii cât mai bune și ușor de folosit. Acest lucru este reflectat de platforma de pariere ce oferă posibilitatea creării unui cont în numai câteva secunde. Înregistrarea cu un singur click este exact ceea ce pare, vă va crea un cont imediat. Este necesar numai să selectați valuta în care doriți să jucați și un cont va fi creat imediat. Veți primi username-ul și parola iar toate datele personale pot fi completate mai târziu. Acest lucru este excelent pentru acei jucători ce își doresc să nu piardă minute importante completând formulare cu date personale. Puteți alege să pariați cu RON iar site-ul este în întregime tradus în limba română.

Platforma de pariere este extrem de ușor de folosit, permițându-vă să compuneți un bilet chiar fără să fiți logat în cont. Alegeți foarte ușor din zeci de sporturi și sute de pariuri diferite pentru fiecare confruntare și plasați biletul câștigător! Toate aceste inovații și îmbunătățiri constante ale serviciilor au adus celor de la 1xBet recunoașterea prin premiile SBC pentru Rising Star in Sports Innovation – premii foarte prestigioase ale industriei.

Siguranță și Încredere

Pentru că pentru 1xBet satisfacția și siguranța și încrederea jucătorilor este cea mai importantă, aceștia au continuat să implementeze cele mai noi măsuri de siguranță pentru protejarea tuturor celor ce folosest site-ul 1xBet. Tehnologia de top SSL vă protejează din primul moment în care vă logați iar sistemele de autentificare în doi pași fac imposibilă conectarea altcuiva la contul dumneavoastră. De asemenea, pentru a putea să ofere o experiență cât mai bună jucătorilor din fiecare regiune, 1xBet a continuat să se extindă în plan local, având nu mai puțin de 10 licențte în Africa. Țări precum Kenya, Nigeria, Camerun, Senegal, Ghana, Uganda, Congo, Zambia Burundi, sau Mozambic sunt câteva exemple din regiunea Africa. Planul celor de la 1xBet este să se concentreze în egală măsură pe toate zonele globului astfel încât toți jucătorii să se bucure de cele mai bune cote și câștiguri impresionante.

Parteneriate cu Cele Mai Mari Nume din Sport

Dacă urmăriți meciurile de fotbal din ligile puternice din Europa și nu numai, probabil că ați văzut deja reclamele 1xBet de pe cele mai importante stadioane. Pentru că întotdeauna 1xBet a dorit să se asocieze cu nume mari din sport și să promoveze excelența în toate domeniile, parteneriate cu Serie A, Tottenham, Cardiff sau Confederația Africană de Fotbal au fost perfectate de-a lungul timpului. Aceste parteneriate continuă și vă puteți aștepta la și mai multe lucruri bune în viitor deoarece 1xBet va continua să ofere tot ceea ce este mai bun clienților săi. Partea cea mai bună referitor la toate acestea este că nu trebuie să ne credeți pe cuvânt, durează câteva secunde să vă creați un cont nou chiar acum și să testați personal serviciile ireproșabile oferite de aceștia.

Mai multe știri