Betwinner Congo FAQ

Pe langa sporturile traditionale, sporturile si jocurile de cazino, Betwinner Congo ofera si jocuri Bingo, jocuri TV si pariuri loto. Exista, de asemenea, o sectiune speciala dedicata pokerului (dar numai pentru conturile cu moneda unica). Cu Betwinner Congo, jucatorii se pot astepta cu adevarat sa isi diversifice portofoliul de jocuri si pot face asta atat pe computere desktop cat si pe telefoane mobile, datorita aplicatiilor Android si iOS.

 

Cum imi creez un cont pe Betwinner Congo?

 

Procesul de inregistrare pe Betwinner Congo este destul de usor, deoarece dureaza doar cateva minute; Exista trei metode de inregistrare, telefonul, e-mailul si un singur clic. Pentru a va inregistra, gasiti butonul de inregistrare in meniul de sus si alegeti metoda care va este potrivita.

Completati detaliile dvs. in formularul afisat pe ecran, apoi faceti clic pe butonul de inregistrare. Verificati contul dvs. din linkul sau cifra trimisa la telefonul sau e-mailul dvs. si continuati sa faceti prima depunere.

 

Cum imi retrag banii din Betwinner Congo?

 

Metoda de retragere de pe BetWinner se face prin transfer bancar direct. Aceasta inseamna ca pariorii care castiga pe platforma isi vor primi fondul direct in cont prin transfer bancar.

Pentru a retrage banii, prima data apasati pe “retrage fonduri”. Dupa ce ati facut clic pe “retragere fonduri” alegeti acelasi nume bancar din care ati depus banii.

Acum trebuie sa completati detaliile contului. In contul de sistem de plata, introduceti numarul dvs. de cont bancar. In final, apasati pe “Confirm” si ati terminat procesul de reteragere.

 

Exista alte bonusuri de bun venit in afara de bonusul de bun venit pe piata sportului?

 

Exista un alt bonus de bun venit in care puteti obtine o valoare de 25% din valoarea bonusului daca va inregistrati si depuneti utilizand anumite metode de plata, respectiv Jeton, Paykasa si AstroPay.

 

Exista si alte bonusuri pe care le pot utiliza pe site-ul web?

 

Exista o multime de bonusuri pe pagina Betwinner Congo. Cateva exemple ar fi bonusul sportiv in direct, bonusul de zi de nastere, ziua norocoasa si bonusul pe Formula 1. Puteti consulta restul pe site.

 

Exista o versiune mobila a site-ului web daca nu vreau sa descarc aplicatia?

 

Da este. Daca introduceti site-ul web folosind telefonul mobil, veti fi automat adus la versiunea mobila.

 

Care este sectiunea financiara si cum functioneaza?

 

Sectiunea financiara ofera oportunitati de pariere pe piata financiara, cum ar fi piata valutara, optiunile binare si multe altele. Acest lucru este orientat mai mult catre cei care au cunostinte in analiza financiara.

 

Exista o taxa pentru a va alatura programului de afiliere al Betwinner Congo?

 

Programul de afiliere este gratuit. Inscrieti-va doar pe site-ul programului de afiliere si sunteti sunteti gata sa il utilizati.

 

Mai multe știri