Betwinner Elvetia FAQ 

Betwinner Elvetia FAQ 

Cum va creati un cont la Betwinner Elvetia?

Pentru a crea un cont la Betwinner Elvetia, trebuie sa intrati pe site-ul lor. Veti gasi o fila de inregistrare in partea de sus a paginii pe care ar trebui sa faceti clic pentru a avea acces la portalul de inregistrare. Completati detaliile de pe site, acestea includ, numele, numarul de telefon si cea mai potrivita moneda de lucru. Este de preferat sa utilizati date corecte si sa nu utilizati date fictive sau alte informati eronate pentru ca putea depune si retrage bani in siguranta.

Daca aveti orice cod promotional, va rugam sa il introduceti in spatiul oferit. Apoi, cititi termenii si conditiile inainte de a fi de acord cu cerintele lor si faceti clic pe butonul de inregistrare. Veti primi un SMS cu un link de confirmare pe care il veti folosi pentru a confirma contul. Dupa acest proces, contul dumneavoastra este creat.

Cum sa retragi bani de pe Betwinner Elvetia?

Pentru a va retrage banii, va trebui sa furnizati cateva documente pentru a va verifica identitatea. Puteti incarca orice ID emis de guvern pentru a va verifica contul. Cu toate acestea, tipul ideal ar fi un pasaport, permis de conducere sau buletin. Ulterior, vi se poate solicita sa trimiteti si dovada adresei de resedinta. Aceasta ar putea fi sub forma de situatii bancare sau facturi de utilitati. Lucrul important al documentului este ca acesta trebuie sa contina un semn al sursei (un logo al companiei electrice sau un logo al bancii), numele complet si adresa completa.

Dupa ce ati incarcat aceste documente sau le-ati trimis la sediul central, va trebui sa asteptati aprobarea. Dupa ce documentele au fost aprobate, puteti incepe sa retrageti bani din cont.

Cum pot depune bani in contul Betwinner Elvetia?

Majoritatea oamenilor s-au asteptat la o gama larga de optiuni de plata, casele de pariuri sportive cu PayPal sau card sunt in prezent destul de standard. Betwinner Elvetia ofera o suma uimitoare de optiuni de plata.

Acestea ofera depozite standard de card cu Visa, Mastercard si Maestro, cu cerinte minime mai mici decat cele normale. Apoi exista portofele electronice. Pariurile Cryptocurrency Esports sunt o piata in crestere si Betwinner Elvetia va poate ajuta acolo. Acestea permit depozitele in criptomonede in 25 de valute diferite. Nu va limitati la numele mari, puteti utiliza mai multe criptomonede de nisa precum Dogecoin, Ripple si altele.

Metodele de plata oferite sunt cu adevarat expansive. Acest lucru este valabil si pentru retrageri.

Unde pot lua contact cu echipa celor de la Betwinner Elvetia?

Serviciul clienti este intotdeauna important, dar mai ales atunci cand faci pariuri mai mari. Betwinner ofera cateva optiuni bune de servicii pentru clienti. Au un e-mail pentru reclamatii sau intrebari, impreuna cu unul pentru feedback. In plus, ei au o linie telefonica, care este intotdeauna utila daca cautati rapid un raspuns. Intrarea in contact este simpla prin intermediul unui formular de pe site-ul lor web, exista chiar si un buton simplu in partea de jos a paginii pentru un chat rapida live.

Mai multe știri