Betwinner Gabon, o platforma de incredere!

Gabon, o tara la Ecuatorul din Africa Centrala-Vest, care se invecineaza cu Oceanul Atlantic, in vest, este marginita de Guineea Ecuatoriala, Camerun si Republica Congo.

Cu o suprafata de 267.668 km², tara este ceva mai mare decat Regatul Unit, sau putin mai mica decat statul american Colorado.

Gabon are o populație de aproximativ 1,5 milioane de oameni. Capitala și cel mai mare oraș este Libreville. Limbile vorbite sunt franceza (oficială) și o varietate de limbi bantane.

Populatia de 1,5 milioane de oameni din Gabon este pasionata de sport si de pariuri sportive. Astazi o sa vorbim despre Betwinner Gabon, o platforma pentru persoanele din Gabon care doresc sa parieze in siguranta.

 

Bonusuri si promotii la Betwinner Gabon

 

Exista o multime de oferte pe Betwinner Gabon. Descoperiti ce tipuri de promotii puteti obtine mai jos:

 

Primul bonus de depunere

 

La inregistrarea pe platforma BetWinner Gabon, aveti dreptul automat la un bonus de 100% pana la 80 € la prima depunere. Suma minima de retragere este de 0,80 EUR. Trebuie sa incasati suma bonusului de cinci ori in pariuri pe acumulatoare in care acumulatorii ar trebui sa contina cel putin trei evenimente fiecare si sa aiba cel putin 1,40 cota.

 

Acumulatorul zilei

 

Pagina de pariuri alege evenimente sportive populare care sa obtina cel mai mare profit pentru pariorii sai. Apoi, site-ul de pariuri combina evenimentele sportive in Sporturi si Acumulatoare Live. Cu peste 1.000 de evenimente din care puteti alege, puteti selecta tone de optiuni de acumulare a zilei. Daca acumulatorul dorit va castiga, veti obtine o crestere de 10% din cotele dvs.

 

Asigurare pariuri 100%

 

Cu aceasta promotie, puteti asigura complet sau partial pariurile. Asigurarea poate fi aplicata doar la pariurile unice si la acumulatori. Exista o taxa de 5 € care va fi dedusa in contul dvs. daca ati ales sa va asigurati pariurile.

 

De exemplu, ati plasat un pariu de 10 € si ati dori sa va asigurati 100% din pariul dvs. Platforma va va percepe 5 € sub forma unei taxe de asigurare. Daca pariul dvs. castiga, veti primi recompensele in intregime. Cu toate acestea, daca pariul pierde, primiti inapoi 10 € pentru ca ati pariat 100% asigurat.

 

Advancebet

 

Aceasta promotie este ca si cum ai imprumuta bani din manualul de sport. Cand nu aveti destui bani in cont pentru a plasa un pariu suplimentar pentru un rezultat, BetWinner va ofera fonduri suplimentare de pana la 10 ori soldul contului.

 

Daca iti raman 10 € in cont, rezervarea iti poate imprumuta 100 de euro, ceea ce face suma totala de 110 €.

Site-ul de pariuri ofera, de asemenea, oferte precum un bonus de depunere de 25%, bonus de zile de nastere, coduri promotionale si un bonus de depunere de 100% in fiecare joi. Sunt disponibile si oferte de cazino in care poti castiga rotiri gratuite, puncte promotionale si chiar gadgeturi.

 

Betwinner Gabon este o platforma de incredere pentru toti cei care doresc sa parieze in siguranta si care vor sa isi mareasca veniturile considerabil.

Mai multe știri