Betwinner Guinea FAQ

Optiuni Depunere si Retragere

Casierul BetWinner este la fel de generos ca oferta lor de pariuri si bonusurile suplimentare. Puteti alege dintre 200 de optiuni de plata si inseamna ca nu veti avea dificultati in depunerea banilor indiferent de unde jucati. Optiunile populare de plata straina precum Visa, MasterCard sau Maestro, Skrill, Neteller sau EcoPayz sunt excelent combinate cu cele locale precum Siru, Boku, Payeer, AstroPay sau Neosurf.

Solicitarea unei retrageri BetWinner Guinea este la fel de facila ca majoritatea optiunilor de plata. Limitele destinate retragerilor sunt foarte scazute in comparatie cu ceea ce ofera alte case de pariuri, cateva incepand cu 1) 50 EUR cu perioade de dezvoltare super-rapide. Retragerile BetWinner Skrill, de exemplu, sunt procesate in cateva ore.

Este bine sa stiti ca atunci cand solicitati o retragere, exista un proces tipic de verificare. Spre deosebire de alte case de pariuri, procedura de confirmare BetWinner Guinea este rapida si poate fi efectuata chiar si in prealabil.

 

Cum pot seta limitele de depozit in contul meu?

Setarea unei limite de depozit specifice in contul dvs. poate parcurge un drum lung. Chiar daca la inceput ati putea considera inutila aceasta actiune, acesta este un mod foarte sigur de a va impiedica sa cheltuiti mai mult.

Din pacate, Betwinner Guinea nu accepta aceasta optiune. Cu toate acestea, acesta ofera un alt tip de restrictie.

Daca credeti ca aveti probleme cu jocurile de noroc, va puteti inchide contul pentru o saptamana, o luna, sase luni sau chiar un an intreg. Cu toate acestea, contul dvs. trebuie sa fie verificat pentru a utiliza aceasta optiune.

 

Cine ma poate ajuta cu problemele pe care le intampin pe Betwinner Guinea?

Indiferent daca doriti mai multe informatii despre o promotie sau doriti sa intrebati mai multe despre un tip de pariu selectat, asistenta pentru clienti BetWinner Guinea este intotdeauna disponibila. Profesionistii se vor ocupa de toate intrebarile dvs. indiferent daca sunt legate de pariuri sau de natura tehnica (cum sa utilizati un site web oglinda BetWinner), de natura monetara sau de joc. Chat-ul live 24/7 este oferit in mai multe limbi si puteti lua contactul cu un operator si prin e-mail sau puteti solicita un apel invers.

Metode de retragere Betwinner Guinea

Exista 102 modalitati prin care va puteti retrage fondurile. Suma minima pentru retrageri este de 1,35 EUR. Cartea de sport nu indica limita maxima de retragere.

 

Carduri bancare (Visa, MasterCard, Maestro etc.)

Portofele electronice (Qiwi, WebMoney, Skrill etc.)

Plati mobile (Beeline, MTS, Tele2 etc.)

Sisteme de plata (Neteller, ecoPayz, Platitor)

Terminale cu autoservire (PBCreditos)

Internet banking (Privat24, AstroPay Direct, ECOBANQ etc.)

Carduri preplatite (card AstroPay, MoneySafe, PaySafeCard etc.)

Transfer bancar (Transfer rapid, LINE Pay, Access Bank, etc.)

Portofel Crypto (Bitcoin, Litecoin, Dogecoin etc.)

Procesul de retragere poate dura intre un minut si sapte zile pentru tranzactiile fiat. Pentru cripto, pe de alta parte, tranzactiile de retragere pot dura pana la maximum cincisprezece minute. Site-ul de pariuri recomanda utilizarea acelorasi metode de retragere ca si metodele de depunere pentru a evita complicatiile si pentru a asigura o tranzactie lina de navigare.

 

 

Mai multe știri