Betwinner Haiti FAQ

Cum ma inregistrez la Betwinner – instructiuni pas cu pas

 

Dupa ce privesti mai atent, vei vedea ca Betwinner are cateva optiuni interesante. Desigur, daca doriti sa profitati de ele, trebuie sa va inscrieti.

Desi la inceput poate parea greu, procesul de inregistrare este foarte rapid si usor. De fapt, il puteti completa in mai putin de un minut daca va grabiti.

Cu optiunea “un singur clic” – trebuie să alegeți țara, moneda și codul bonus si apoi apasati pe butonul “Inregistreaza-te”.

După numărul de telefon – furnizați numărul dvs., alegeți moneda dvs., adăugați codul bonus  și introduceți codul de confirmare din telefon si apoi pe “Inregistreaza-te”.

Prin e-mail – acesta este modul traditional de inregistrare. Trebuie sa furnizati urmatoarele informatii: tara, oras, e-mail, nume, numar de telefon, moneda, parola, cod promo si apoi apasati pe butonul “Inregistreaza-te”.

Prin reteaua sociala – alegeti una dintre retelele de socializare (VK, Google + etc.), moneda si tara preferata.

 

Ce ar trebui sa stiu despre cerintele de inregistrare Betwinner Haiti?

 

Iata cateva cerinte specifice de care trebuie sa tineti cont inainte de a va inscrie:

Aveti voie sa pariati aici doar daca aveti peste 18 ani. Persoanele cu varsta sub 18 ani, care joaca orice rol intr-un pariu (de exemplu, antrenor) si persoanele care reprezinta diferite case de pariuri nu au voie sa joace pe Betwinner Haiti.

Nu incercati sa incalcati regulile, deoarece este posibil sa nu primiti castigurile, sau intregul pariu poate fi anulat.

Va recomandam sa aruncati o privire asupra Termenilor si conditiilor complete. Desi este un proces care necesita mult timp, este crucial sa cunoastem toate „punctele de intrare” ale acestui loc. La urma urmei, te vei juca cu banii tai.

Ce metode de depunere si retragere sunt disponibile?

 

Ca una dintre cele mai avansate case de pariuri, Betwinner Haiti are la dispozitie multe metode de plata. Acesta accepta cele mai obisnuite carduri electronice, carduri de credit si debit, precum si diverse criptomonede, pe care le gasesti mai rar in alta parte.

Puteti depune pana la $ / € 1 folosind toate metodele de plata (care sunt de asemenea instantanee). Cand a sosit momentul sa solicitati castigurile, suma minima pe care o puteti retrage este de 1,5 $ / 1,5 EUR. Cu toate acestea, timpul pentru tranzactie poate varia, in functie de metoda aleasa.

 

Cum imi verific contul de Betwinner?

 

Procesul de verificare a contului este foarte diferit, in functie de locul in care activati. In cazul Betwinner Haiti, acesta nu este un lucru de care trebuie sa va faceti griji.

Spre deosebire de alte case de pariuri, aceasta va solicita sa va verificati detaliile contului numai daca exista un motiv pentru asta. Cu alte cuvinte, trebuie sa existe un fel de activitate suspecta. Doar atunci vi se va cere sa trimiteti un fel de dovada, care poate fi una dintre urmatoarele: carte de identitate, pasaport.

Mai multe știri