Care sunt cele mai comune intrebari pe site-ul Betwinner Algeria?

Cum imi fac cont pe Betwinner Algeria?

Dupa ce ati reusit sa deschideti site-ul oficial, gasiti butonul „Abonare” – un buton mare galben in coltul din dreapta sus, langa butonul LOGIN Betwinner Pentru a plasa pariuri, a rascumpara bonusuri si a retrage bani, va trebui sa creati un cont personal. Deci, nu ezitati sa faceti imediat clic pe acest buton. Odata terminata, se va deschide o noua pagina cu o fereastra „Inregistrare” deschisa cu multe campuri. In coltul din stanga sus, veti gasi urmatorul text: INREGISTRATI-VA.

Completati cu grija formularul de inregistrare si nu uitati ca este mai bine pentru dvs. sa introduceti informatii veridice. Daca introduceti un nume si prenume false, este posibil sa aveti probleme cu retragerea banilor si verificarea contului.

Dupa ce ati terminat de tastat toate informatiile necesare, verificati daca ati introdus totul corect si inainte de a face clic pe butonul de inregistrare, este mai bine sa cititi Termenii si conditiile companiei si sa bifati caseta de confirmare.

Apoi, in sfarsit, apasati butonul „INREGISTRARE”!

Cum depun si cum retrag bani de pe site-ul Betwinner Algeria?

Exista peste 50 de optiuni bancare pe care clientii le pot utiliza pentru a-si depune banii. Unele dintre principalele metode de depunere si retragere care pot fi utilizate sunt Visa, Mastercard, Maestro, Skrill, Qiwi, Neteller, Ecopayz, Postepay, Paysafecard, Webmoney, Trustpay, Paykasa, Yandex, Boleto, OKpay si transfer bancar. Mai mult, Betwinner Algeria este unul dintre primii care ofera Bitcoin, Litecoin si mai mult de 10 tipuri de criptomonede ca metode de plata.

Carduri de credit – Utilizarea unui card de credit sau de debit este o modalitate populara de a percepe fonduri. Majoritatea cardurilor sunt acceptate, Visa si MasterCard pe Betwinner. Nu exista taxe pentru servicii si depozitele vor fi disponibile imediat in contul dvs. Retragerile sunt automate.

Ewallet Online – Portofelele electronice (sau portofelele electronice) sunt una dintre cele mai populare metode de plata online. Ele functioneaza permitandu-va sa depuneti fonduri intr-un cont virtual, din care puteti cheltui bani. Serviciile de portofel electronic sunt convenabile si ofera un nivel suplimentar de confidentialitate. Betwinner accepta mai multe E-portofele, inclusiv Neteller si Skrill, precum si Ecopayz, dar si Bitcoin, Ethereum pana la B-Pay. Toate depozitele E-Wallet sunt instantanee si nu includ nicio taxa de serviciu. Retragerile sunt automate, fara a fi nevoie sa asteptati confirmarea de la un operator si dureaza maximum 15 minute. Pentru a utiliza un serviciu E-Wallet, trebuie sa aveti un cont valid.

Pentru a va retrage banii, va trebui sa furnizati cateva documente pentru a va verifica identitatea. Puteti incarca orice ID emis de guvern pentru a va verifica contul. Cu toate acestea, tipul ideal ar fi un pasaport. Ulterior, vi se poate solicita sa trimiteti si dovada adresei de resedinta. Aceasta ar putea fi sub forma de situatii bancare sau facturi de utilitati. Lucrul important al documentului este ca acesta trebuie sa contina un semn al sursei (un logo al companiei electrice sau un logo al bancii), numele complet si adresa completa.

Dupa ce ati incarcat aceste documente sau le-ati trimis la sediul central, va trebui sa asteptati aprobarea. Dupa ce documentele au fost aprobate, puteti incepe sa retrageti bani din cont.

Mai multe știri