De ce Betwinner Franta?

Betwinner este un operator relativ tanar care si-a inceput activitatea in 2016, dupa ce a obtinut o licenta pentru a opera online.

Opinia noastra va va informa despre Betwinner cu privire la jucatorii francezi care doresc sa joace in euro, in dolari americani sau in dolari canadieni. Continuati sa cititi acest articol pentru a afla mai multe.

Cum sa deschizi un cont

Inregistrarea pe site-ul de pariuri online Betwinner este simpla si intuitiva, dar trebuie respectate urmatoarele puncte:

 • Sa ai cel putin 18 ani.
 • Aveti o adresa de e-mail valida.
 • Aveti un numar de telefon valid.

Dupa vizitarea site-ului oficial de pe un computer sau dispozitiv mobil, veti gasi un buton de inregistrare galben in partea dreapta sus.

Betwinner va permite sa deschideti un cont prin 4 optiuni diferite:

 • Cu un singur clic;
 • Prin telefon;
 • Prin e-mail;
 • Retele sociale si mesagerie;

Va recomandam sa deschideti contul prin optiunea ,,Un singur clic” . In acest caz, trebuie sa selectati numai tara si moneda dvs.

Odata completat formularul, apasati butonul SUBSCRIBE. Vi se va furniza automat un numar de cont si o parola.

Pariati anonim

Cu aceasta procedura, puteti incepe sa jucati anonim pana cand doriti sa completati detaliile contului cu informatiile personale.

Retineti ca puteti modifica toate informatiile contului dvs. oricand (chiar si tara dvs.), dar nu puteti schimba moneda contului. Asadar, aveti grija atunci cand il alegeti, deoarece nu poate fi schimbat in viitor.

Bonusuri

In ceea ce priveste promotiile si bonusurile, Betwinner le imparte in 2 categorii principale:

 1. Bonus de bun venit

100% bonus de depunere pana la 100 EU.

Daca introduceti codul nostru bonus exclusiv SPORT130  , veti beneficia de o crestere a bonusului de pana la 130 EU sau intr-o moneda echivalenta. Cand pariati pe Betwinner, primiti puncte de loialitate pe care le puteti transforma in fonduri in contul dvs. de pariuri sau pe care il puteti cheltui la indemana in cadrul altor programe bonus.

 

 1. Promovari Betwinner
 • Acumulator al zilei
 • AdvancedBet
 • Sport / Live Bet Slip Battle
 • 100% Bet Asigurare … si altele

Bonusurile sunt supuse termenilor si conditiilor.

 

Piete si cotatii

Betwinner ofera o gama larga de sporturi si piete pe care poti paria. Fotbalul este rege si primeste peste 88% din toate pariurile. Cu toate acestea, in unele tari, de exemplu in Franta, Betwinner Franta acorda o atentie deosebita ciclismului, al doilea sport cel mai popular dintre pariorii francezi care primesc peste 8%.

 

Depozite si retrageri

Probabil ca este casa de pariuri cu cel mai mare numar de optiuni de plata din lume, singurul dezavantaj este ca metodele de depunere si retragere pot varia in functie de tara de resedinta. Evident, cripto-monedele sunt, de asemenea, acceptate si, folosind Bitcoin, puteti paria in mod anonim si fara a va furniza informatiile personale.

Caracteristica extraordinara a Betwinner Franta se refera la retrageri. Castigurile dvs. pot fi retrase instantaneu fara a astepta aprobarea operatorului. Faceti solicitarea de retragere si sistemul automat incepe plata. Prin urmare, veti primi banii in contul dvs. in cateva secunde.

 

 

 

Mai multe știri