Ia Pariurile Sportive și Cazinoul Online Oriunde Mergi – 1xBet pe Mobil

1xbet mobile app

Lumea pariurilor sportive nu se oprește niciodată deoarece, în fiecare moment al zilei se desfășoară competiții sportive în diferite zone ale globului iar asta este foarte bine pentru cei ce vor să facă profit. Dar dacă jucați numai de pe calculatorul personal, vă limitați accesul la toate aceste pariuri ce sunt disponibile în timp ce dumneavoastră sunteți la birou sau pe drum spre și de la birou. Soluția? Faceți pariurile sportive mult mai disponibile și bucurați-vă de o experiență chiar mai plăcută decât cea pe calculator folosind aplicația mobilă 1xBet.

O Casă de Pariuri în Buzunarul Dumneavoastră

Folosind aplicațiile de mobile 1xBet, vă transformați telefonul într-un portal către cele mai bune cote pentru zeci de mii de piețe de pariere. Nu doar atât, dar veți putea să profitați la maxim de toate acele pariuri din timpul zilei pe care, în mod normal, le-ați rata. Drumul spre birou nu va mai fi plictisitor, deoarece veți putea analiza ofertele de pariuri și chiar face profit prin pariuri live. Iar pentru clienții ce preferă să alterneze pariurile sportive cu jocurile de cazino, veți putea să accesați peste 2,000 de sloturi și jocuri de masă pentru o experiență extraordinară. Cu 1xBet nu numai că vă transformați telefonul într-un adevărat centru pentru pariuri online, dar cu un singur click, poate deveni un cazino foarte generos.

Aplicații Dedicate iOS și Android

Pentru că scopul 1xBet este de a oferi clienților săi cele mai bune servicii și oportunități de a câștiga, cele mai noi tehnologii au fost folosite în dezvoltarea unor aplicații dedicate pentru cele mai folosite sisteme de operare. Deci, indiferent dacă aveți un telefon mobil sau tabletă pe Android sau iOS, veți putea descărca o aplicație dedicată ce vă va oferi cea mai bună experiență.

Spre deosebire de alte case de pariuri sau cazinouri online ce preferă să rămână la nivelul unui website pentru mobil, probabil pentru a nu mai aloca resurse spre dezvoltarea aplicațiilor dedicate, 1xBet nu face nicio economie atunci când vine vorba de experiența și confortul jucătorilor.

Avantajele Aplicațiilor Dedicate vs Website pt Mobile

Așa cum am menționat și mai sus, aplicațiile pentru mobil sunt modalitatea premium de a oferi pariuri online și jocuri de cazino clienților ce joacă de pe telefon sau tabletă. Motivele pentru care aceste aplicații sunt superioare siteurilor pentru mobile sunt multiple iar noi le-am ales pe cele mai importante și le vom prezenta pe fiecare în parte.

 • Instalând aplicația de mobil 1xBet fie pentru Android sau iOS veți putea să accesați site-ul în doar câteva secunde pentru că puteți pune o scurtătură v pe ecranul de pornire a telefonului
 • Design-ul aplicației și felul în care este optimizată pentru fiecare sistem de operare în parte o face mult mai rapidă decât orice site pentru mobile oferit de alte case de pariuri
 • Optimizarea pentru folosirea pe mobile prin butoane ușor de accesat, pași scurtați față de site-ul pentru mobile pentru a accesa meniurile importante și de a identifica foarte rapid pariurile care vă interesează
 • Mai multă siguranță oferită de cele mai moderne sisteme de protecție pentru aplicațiile mobile
 • Puteți opta să primiți notificări pentru meciurile care vă interesează sau atunci când cotele pe un anumit meci se modifică.

Cum Downloadez Aplicația 1xBet pentru Mobil?

Instalarea aplicației dedicate 1xBet pe telefonul dumneavoastră este extrem de simplă și durează numai câteva minute.

Android

Dacă dețineți un telefon Android, aplicația poate să fie descărcată de pe site-ul 1xBet, accesând secțiunea Mobil. Apoi apăsați pe imaginea în care apare un telefon cu simbolul Android pe ecran și un veți vedea un buton de unde puteți să descărcați aplicația pentru mobil.

iOS

Dacă utilizați un dispozitiv cu iOS, puteți fie să urmați aceeași pași de mai sus dar să alegeți iOS în secțiunea Mobil, sau să luați aplicația direct de pe AppStore. Pentru iOS, pașii de urmat sunt ceva mai mulți dar nu aveți de ce să vă îngrijorați, procesul este la fel de ușor.

 

 • Deschideți telefonul și accesați Setări – iTunes și App Store
 • Apăsați pe Apple ID
 • Selectați “Vezi Apple ID” și introduceți parola pentru contul dumneavoastră
 • Accesați “Țară / Regiune “ apoi “Schimbă Țara sau Regiunea”
 • Selectați Olanda ca țară
 • Acceptați Termenii și Condițiile
 • Atunci când sunteți întrebat de metoda de plată, selectați “Niciuna”
 • Mergeți în App Store și căutați 1xBet pentru a downloada aplicația

Dacă aveți un telefon cu alt sistem de operare decât Android sau iOS, nu trebuie să vă faceți griji. Puteți accesa toate pariurile cu cote mari, bonusurile și jocurile de cazino direct în browser-ul telefonului dumneavoastră. Accesați 1xBet de pe telefon și salvați pagina pe ecranul telefonului pentru acces rapid. Indiferent cum preferați să accesați 1xBet pe mobil, este foarte important să o faceți deoarece vă puteți majora profitul considerabil cu toate pariurile pe care altfel le-ați rata. Pe drum spre sau de la birou, în pauza de masă, la un picnic sau când ieșiți să vedeți meciul cu prietenii, 1xBet pe mobil vă poate aduce avantaje extraordinare!

 

Mai multe știri