Sponsori de Top și cele mai Bune Colaborări – 1xBet și Partenerii săi Internaționali

1xbet sponsorship

În lumea pariurilor online, serviciile excelente și o reputație foarte bună te pot duce până într-un anumit punct. Desigur, acestea sunt foarte importante pentru o casă de pariuri online ce este la început de drum. Dar pe măsură ce compania se bucură de succes la scară internațională, este nevoie de mai mult decât atât. Soluția? Parteneriate cu cele mai puternice competiții sportive și echipe de fotbal sau alte sporturi! În articolul de astăzi vă vom prezenta principalele parteneriate și sponsorizări pe care 1xBet le-a realizat pentru a putea să promoveze și mai mult sportul și serviciile de calitate. Citind, vă veți putea convinge de faptul că aveți de-a face cu o casă de pariuri de renume internațional ce nu se asociază decât cu echipe și instituții pe măsură.

Partener Oficial de Pariuri al Tottenham Hotspur în Africa

Prin parteneriatul cu Tottenham, 1xBet devine cel mai bun pentru pariorii ce vor să plaseze pariuri pe meciurile acestei echipe. Nu numai că vă veți bucura de cele mai bune cote și de o multitudine de piețe, dar la fiecare meci al echipei preferate veți vedea reclamele 1xBet pe stadion.Chiar și pentru cei mai sceptici dintre pariori, atunci când o asemenea echipa precum Tottenham – care joacă semifinalele Champions League anul acesta – se asociază cu o casă de pariuri, nu există loc de îndoială. Acest parteneriat deschide calea tuturor suporterilor lui Tottenham din Africa să se bucure mai mult de fotbal și să plaseze pariuri câștigătoare la una dintre cele mai bune case de pariuri din lume!

Partener Global de Pariuri al Cardiff Citty

Tottenham Hotspur nu este singura echipă din Permier League cu care 1xBet a legat un parteneriat strâns, bazat pe încredere și respect reciproc. Cardiff a fost prima echipă din Premier League sponsorizată de 1xBet și este încă o dovadă a capacității casei de pariuri online de a se asocia cu reprezentanți de top ai fotbalului. Acest parteneriat este unul benefic pentru ambele părți implicate deoarece oferă celor de la 1xBet oportunitatea de a oferi și mai multor jucători serviciile sale excepționale. Pe de cealaltă parte, Cardiff FC se bucură de suportul celor de la 1xBet în primul lor sezon după promovarea din Championship.

1xBet – Sponsor Oficial al Turneelor CAF

Pentru că sportul este un excelent mijloc de a promova valorile și un mod de viață corespunzător, 1xBet s-a axat pe parteneriate și în afara Europei. Cu acest gând în minte, 1xBet a devenit sponsorul oficial al turneelor organizate de Federația Africană de Fotbal și va fi prezent în toate competițiile. Puteți să pariați și să urmăriți meciuri importante la 1xBet din competiții precum Cupa Africii, Cupa Confederațiilor sau Champions League CAF. La fel ca și cu parteneriatele cu echipele din Anglia, clienții 1xBet vor putea să beneficieze de bonusuri extraordinare, cote foarte mari și multe tipuri diferite de pariuri pentru a își susține echipele favorite și a se bucura de fotbal!

Parteneriate cu Ligi Puternice de Fotbal din Întreaga Lume

Pe lângă parteneriatele cu echipe tari din Premier League sau Federația Africană de Fotbal, 1xBet este de asemenea într-o strânsă legătură cu cele mai puternice ligi de fotbal din lume. Un prim exemplu care evidențiază acest lucru este sponsorizarea ligii italiene de fotbal, Serie A. Și nu doar atât, legendarul jucător al lui AC Milan și al naționalei Italiei, Andrea Pirlo, a fost ambasador al 1xBet în trecut. 1xBet este, de asemenea, partener media pentru La Liga – competiția cu echipe precum Real Madrid, Barcelona sau Atletico Madrid. Pe lista ligilor de fotbal din lume se adaugă și Prima Ligă din Nigeria sau echipa națională de fotbal a Nigeriei. Brazilia, țara cunoscută pentru fotbaliștii extraordinari pe care îi oferă, este și ea parte din partenerii 1xBet. Atât Seria A a campionatului Brazilian cât și Seria B fac parte din ligile pe care 1xBet le susține prin parteneriate.

Alte Sporturi în Care 1xBet este Partener

Desigur, fotbalul este sportul rege și este normal ca cea mai mare parte a atenției să se îndrepte în acea direcție. Dar, 1xBet ia în considerare toate sporturile și este de asemenea sponsorul oficial al echipe de esports Cascade, precum și principalul partener al celor de la Hellraiser. Ambele echipe au obținut performanțe notabile în esports și participă an de an la cele mai importante concursuri internaționale.

 

Mai multe știri